آریا بانو - در طول ماه های سرد سال هیچ چیزی به اندازه یک سوپ گرم حس خوبی نمی دهد. اما به جای سوپ های آماده بد نیست خودمان دست به کار شویم و یک سوپ تازه و خوشمزه درست کنیم. این غذای
سالم و خوش
عطر و بو را می توانید کمتر از 1
ساعت درست کنید. اگر لبنیات نمی خورید می توانید به جای
شیر از
شیر نارگیل استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
6 عدد هویج بزرگ خرد شده 1 عدد
پیاز زرد متوسط خرد شده 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق چای خوری نمک دریا ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک 4 پیمانه عصاره سبزیجات 1 عدد کنسرو
شیر نارگیل نکته: برای این که
عطر زنجبیل بیشتر شود 1 قاشق غذاخوری دیگر
زنجبیل تازه خرد شده به مواد اضافه کنید. می توانید 1 قاشق چای خوری زردچوبه نیز اضافه کنید.
مرحله اول
روغن زیتون را داخل یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز، سیر،
زنجبیل و ادویه جات را داخل قابلمه بریزید. به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شود.
مرحله دوم
هویج و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
مرحله سوم
شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت 20 الی 25 دقیقه بجوشد تا زمانی که هویج ها کاملا نرم و پخته شود.
مرحله چهارم
شیر نارگیل را اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید سرد شود.
مرحله پنجم
مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدستی به دست بیاید.
دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم گرم کنید. این سوپ خوشمزه را با سبزیجات تازه و مقدار کمی
شیر نارگیل تزئین کرده و سرو کنید.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.