آریا بانو
ناهار/ خورشتی سرشار از آنتی اکسیدان
شنبه 25 اسفند 1397 - 11:47:21
آریا بانو -
ناهار/ خورشتی سرشار از آنتی اکسیدان
٢٢٥
٠
ایران کوک / جای دادن سبزیجات در رژیم غذایی از سوی متخصصان تغذیه بسیار تاکید می شود و بسیاری معتقدند تغذیه سالم تغذیه ای است که در آن گیاهان بخش بزرگی از رژیم غذایی را تشکیل دهد. گیاهان دارای فیبر بالا مانند گل کلم بسیار برای سلامت بدن و به ویژه برای دستگاه گوارش مفیدند. از گل کلم به شیوه های مختلف می توان استفاده کرد یعنی هم می توان به صورت پخته در غذاهای متفاوت از فوایدش بهره برد و هم به صورت خام در انواع سالاد و ترشی. از جمله غذاها و خوراکی هایی که می توان با گل کلم خوشمزه تهیه کرد: استیک گل کلم، ترشی گل کلم، سالاد گل کلم، خورش گل کلم و .. است که خواص بسیار دارند.
گل کلم گیاهی است سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر که به عملکرد دستگاه گوارش کمک بسیار می کند که البته مصرف این گیاه به صورت خام دارای خواص بیشتری است. با توجه به فواید بسیار این گیاه خوشمزه در این نوشته سعی داریم شما را با روش تهیه خورش گل کلم خوشمزه و با کالری پایین آشنا کنیم که هم برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب است و هم برای کسانی که قصد دارند رژیم لاغری بگیرند پس با یادگیری روش تهیه آن می توانید این غذای گیاهی را در رژیم خود بگنجانید و از خواص و طعم و مزه خوب آن به خوبی بهره ببرید. خورش گل کلم را هم همراه پلو و هم با انواع نان قابل سرو است.
چی لازم دارم (برای 3 نفر):
گل کلم خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر 1 حبه
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر خردل 1/2 قاشق چایخوری
زیره ساییده نشده 1/2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 و 1/2 پیمانه
زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
ریحان تازه 5-4 برگ
چطور بپزم:
مرحله اول:
گل کلم خرد شده را در ظرفی بریزید و مقداری آب داغ در ظرف بریزید تا به گل کلم شوک دهید و کمی شکفته شود.بعد در سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود.
مرحله دوم:
تابه را گرم کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. سیر له شده و زیره و ریحان را در تابه تفت دهید تا عطر آن را حس کنید.
مرحله سوم:
پیاز را نگینی خرد کنید و به مخلوط سیر و زیره تفت داده شده اضافه کنید تا کاملا سرخ و طلایی شود.
مرحله چهارم:
گوجه فرنگی خرد شده را همراه ادویه و خرد شده به پیاز اضافه کنید. اجازه دهید آب گوجه کشیده و گوجه کمی سرخ شود.
مرحله پنجم:
در این مرحله گل کلم را به مواد خورش گل کلم اضافه کنید تا به خوبی با مواد ترکیب شود و کمی تفت بخورد.
مرحله ششم:
آب را درون تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا خورش گل کلم جا بیافتد و آب اضافی اش کشیده شود.
می توانید هنگام سرو کمی جعفری یا ریحان خرد شده روی خورش بریزید و بعد سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه خورش گل کلم:
– در خورش گل کلم می توان به جای آب از آب پرتقال استفاده کرد که طعم بهتری به خورش می دهد.
– اگر مایل بودید می توانید این خورش را با گوشت یا آب گوشت درست کنید.
– اگر دوست دارید خورش آبدار باشد حرارت شعله را کم کنید تا آب خورش به کلی کشیده نشود.
– انواع سبزیجات را می توانید در این خورش به کار ببرید. هویج، قارچ و کرفس گزینه های مناسب تری برای ترکیب با گل کلم هستند.

http://www.banounews.ir/fa/News/138309/ناهار--خورشتی-سرشار-از-آنتی-اکسیدان
بستن   چاپ