آریا بانو
میز اردور/ طرز تهیه دسر گیلاس
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 11:56:45
آریا بانو -
میز اردور/ طرز تهیه دسر گیلاس
١١٣
٠
برترین ها / یک فنجان گیلاس، تنها 100 کالری دارد. گیلاس سرشار از ویتامین ث، فیبر و پتاسیم است. ترکیباتی مثل آنتوسیانین و پلی فنولیک فلونوئید در گیلاس وجود دارند که برای مبارزه با برخی بیماری‌ها بسیار مفید هستند. این ترکیبات در اکثر میوه‌های رنگی وجود دارند. گیلاس علاوه بر تمام این‌ها حاوی ملاتونین است که می‌تواند به آرامش اعصاب و درمان بی خوابی کمک کند.
یکی از دسر‌هایی که می‌توانید در بهار با گیلاس‌های تازه آن را تجربه کنید، دسر خوشمزه گیلاس است. در این دسر از لایه‌های بیسکوییت، پنیر خامه‌ای و تکه‌های گیلاس استفاده می‌شود. در ادامه طرز تهیه دسر گیلاس را برایتان شرح خواهیم داد.
مواد لازم:
بیسکوییت: 150 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
پنیر خامه ای: 100 گرم
پودر قند: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
گیلاس: به مقدار لازم
شیر (اختیاری): به مقدار لازم
1. پودر قندی را الک کرده و آن را با خامه صبحانه، وانیل و پنیر خامه‌ای در یک کاسه بریزید.
2. محتویات کاسه را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
3. بیسکوییت‌ها را داخل یک کیسه بریزید و با استفاده از یک گوشتکوب کاملا خورد کنید تا به شکل پودر درآید. بهتر است از بیسکوییت‌های سبوس دار استفاده کنید.
4. مواد دسر حاضر شده. حال باید آن‌ها را به صورت لایه به لایه در لیوان پر کنید.
5. یک ششم ابتداعی را با مخلوط پنیری پر کنید.
6. یک ششم بعدی را بیسکوییت‌های پودر شده بریزید.
7. اگر دوست داشتید، برای نرم شدن بیسکوییت‌ها می‌توانید یک قاشق سر خالی روی بیسکوییت‌ها شیر هم بریزید.
8. یک ششم بعدی را با گیلاس پر کنید.
9. نهایتا دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و میل نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148604/میز-اردور--طرز-تهیه-دسر-گیلاس
بستن   چاپ