آریا بانو -
برای داشتن
کبد سالم چه بخوریم؟
٨٧٤
٠
باشگاه خبرنگاران / بیمارانی که دچار مشکلات کبدی هستند باید مواد غذایی مناسبی مصرف کنند تا به کمک این دسته از مواد غذایی
سلامت بدنشان تضمین شود.
کبد مهمترین قسمت بدن است و اگر به آن توجه نکنیم دچار عارضههای بسیاری میشویم در اینجا به معرفی برخی از مواد غذایی میپردازیم که میتوانند
کبد را از ابتلا به
سرطان و چرب شدن در امان نگه دارند.
قهوه
قهوه سرشار از آنتی اکسیدان است و همانطور که میدانید آنتی اکسیدان برای
کبد بسیار مفید است و التهابات بدن را کاهش میدهد، با نوشیدن قهوه میتوان از ابتلا به
کبد چرب یا
سرطان پیشگیری کرد.
چای
چای سبز و سیاه آنزیمهای بدن را افزایش میدهد، آنزیمها دشمن اصلی
سرطان کبد و بیماری
کبد چرب هستند.
گریپفروت
گریپ فروت آنتیاکسیدان فراوانی دارد و سبب تقویت
کبد میشود؛ همچنین به دلیل آنزیمهای بسیاری کهدر آن وجود دارد التهابات کبدی کاهش پیدا میکند و مکانیسم بدن افزایش مییابد.
انگور
تحقیقات مختلف نشان دادهاند که انگور منبع خوبی از انواع ویتامینهاست و
سلامت بدن را تضمین میکند، مصرف انگور طی یک ماه میتواند درصد قابل توجهی از بیماری
کبد چرب را کاهش دهد.
سبزیجات
سبزیهایی مانند بروکلی سمزدای طبیعی هستند و آنزیم فراوانی دارند، این سبزیها کمک میکنند تا بدن از ابتلا به انواع بیماریهایی که مرتبط با
کبد هستند در امان بمانند و میزان گردش خون
کبد هم افزایش پیدا کند.