آریا بانو -
درمان
کبد چرب و جلوگیری از سکتههای قلبی و مغزی با شربتی معجزهآسا
k ٨.٨
١
باشگاه خبرنگاران / حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر
طب سنتی درباره خواص
شربت سماق اظهار کرد:
شربت سماق از شربتهای
سنتی و مفید است که حاوی
ویتامین A، گروه ویتامینهای B، B1، B2، B3، B5، B6، و ویتامینهای C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آهن، کلسیم، فیبر، اسیدفولیک، روی، زینک، سلنیوم، منگنز، منیزیم و قند فروکتوز، گلوکز، فراکتوز، تانن، اسید سیتریک، اسید چرب امگا 3، فلامینوئیدها و غیره است.
او ادامه داد: از مهمترین خواص این
شربت میتوان به تاثیر آن بر چربیسوزی اشاره کرد؛ همچنین نوشیدن آن تأثیر چشمگیری در رفع چربی
کبد دارد، موجب بهبود و تقویت سیستم قلبی و
عروقی میشود و از سکتههای قلبی و مغزی جلوگیری میکند.
عظمایی گفت: ویتامینهای A و B و C موجود در این
شربت خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماریها به خصوص
سرطان مقاوم میکنند.
این محقق و پژوهشگر
طب سنتی تصریح کرد: استفاده از
شربت سماق موجب تقویت استخوانها و دندانها میشود، همچنین از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری میکند. نوشیدن این
شربت تأثیر چشمگیری بر حفظ طراوت و جوانسازی
پوست و
مو دارد و از بروز التهابات پوستی، خارش و اگزما جلوگیری میکند.
او گفت: استفاده از این
شربت موجب کنترل قند، فشار و چربی خون میشود. استفاده از آن
معده و دستگاه گوارش را تقویت کرده و از بروز بیماری نقرس جلوگیری میکند.
شربت سماق تاثیر چشمگیری بر رفع غلظت خون دارد و برای افرادی مبتلا به سیروز کبدی هستند، بسیار مفید است.
عظمایی با اشاره به تأثیر چشمگیر این گیاه بر خوشبویی دهان و تقویت لثهها بیان کرد: اگر عدس را تفت دهید و آسیاب شده آن را با سماق قرمز و کمی بالنگ ترکیب کنید، مخلوط بسیار مناسبی برای افراد مبتلا به اسهال به دست آوردهاید؛ همچنین خانمهایی که دوره ماهانه خود را سپری میکنند، میتوانند روزانه 6 قاشق مرباخوری از این ترکیب را به همراه آب و نبات خردشده مصرف کنند.
این محقق و پژوهشگر
طب سنتی تشریح کرد: برای تهیه این
شربت به یک لیتر عرق شوید، یک لیتر عرق زیره، 150 تا 200 گرم سماق و نیم کیلو عسل احتیاج دارید. کافیست عرقیجات را ترکیب و سماق را به آن اضافه کنید؛ اجازه دهید محلول برای یک الی 2
ساعت بماندو سپس آن را 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید؛ حرارت محلول که متعادل شد آن را در حرارت 50 درجه سانتیگراد صاف کنید و در نهایت عسل را اضافه کنید.
او مقدار مناسب مصرف این
شربت را 3 لیوان در روز دانست و ادامه داد: 4 الی 5 قاشق غذاخوری از مواد را داخل لیوان بریزید و مابقی لیوان را با آب خنک پر کنید؛ در صورت دلخواه میتوانید چند قطره آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/183660/درمان-کبد-چرب-و-جلوگیری-از-سکتههای-قلبی-و-مغزی-با-شربتی-معجزهآسا