آریا بانو
میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 15:01:22
آریا بانو -
میز اردور/ دستور و کاربردهای سس پستو
٠
٠
منودلیار / سیر تازه ای که در این سس وجود دارد، حاوی آنتی اکسیدان بوده و خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد و یک درمان طبیعی برای آکنه و جوش صورت به حساب می آید. سیر دارای خواص ضد التهابی است و می تواند برای درمان پسوریازیس مفید واقع شود. ضمن آنکه سیر سرشار از آلیسین است که از ریزش مو جلوگیری می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو نیز می گردد.
ریحان تازه موجود در این سس خوش رنگ که دقیقا رنگ سبز تازه ان هم به دلیل وجود همین برگ های تازه است، باعث از بین بردن باکتری های پوست صورت شده و به درمان آکنه و جوش نیز کمک می کنند. مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در ریحان و همچنین خواص ضد التهابی ریحان با پاک سازی پوست صورت و بهبود خاصیت کشسانی پوست به درمان چین و چروک پوست و جوانسازی پوست صورت کمک می کند تا جایی که حتی به صورت ماسک خانگی نیز از این گیاه پر خاصیت استفاده می شود. ریحان به از بین بردن سلول های مرده کمک کرده و به روشن کردن و درخشان شدن پوست کمک می کند.
و اما می رسیم غول مرحله آخر که روغن زیتون موجود در این سس تازه و سالم است. آنتی ‌اکسیدان موجود در این روغن از پوست در برابر رادیکال‌ های آزاد سرطان‌ زا محافظت خواهد کرد. همچنین روغن زیتون خاصیت آنتی ‌باکتریال دارد و نرم کننده پوست است. بنابراین با استفاده صحیح از آن می‌ توان پوست را نرم و جوش‌ های صورت را از بین ببریم. البته که خوردن روغن زیتون برای هیچ کس منع ندارد اما استفاده موضعی از آن در ماسک های خانگی بهتر است برای افرادی با پوست خشک استفاده شود و افرادی با پوست چرب فقط این روغن پر خاصیت را نوش جان کنند و آن را مستقیم روی پوست نزنند. این ماده تاثیرات مثبتی روی پوست، مو و زیبایی دارد برای افزایش درخشندگی موها نیز کاربرد دارد. این روغن مغذی در زیبایی پوست و مو و جوانسازی صورت به شدت تاثیر گذار است.
در ادامه با هم طرز تهیه این سس کاربردی و سلامت را بررسی می کنیم و می بین که به راحتی می توانی از این سس به جای سس های آماده و کارخانه که افزودنی های بسیاری دارند و چاق کننده هم هستند، استفاده کنی.
چی لازم دارم:
3 فنجان ریحان تازه
4 حبه سیر خرد شده
ا و نیم فنجان گردو
1/4 فنجان پنیر پارمسان
1 فنجان روغن زیتون
1/2 فنجان دانه کاج
نمک و فلفل به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
داخل یک غذاساز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روغن را به آرامی به آن ها اضافه کن تا سس یک دست و لطیفی به دست آید. این سس را به مدت 3 ماه می توانی در فریزر نگه داری و البته بهتر است که در آن از ریحان ایتالیایی (basil) استفاده شود. سس پستو در تهیه پاستا، انواع دیپ و حتی سالاد ها به کار می رود. این سس انواع مختلفی دارد که یک نوع پر طرفدار دیگر آن با آووکادو درست شده و آن هم بافت نرم و خامه ای جذابی دارد که به همراه پاستا فوق العاده بی نظیر می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/187216/میز-اردور--دستور-و-کاربردهای-سس-پستو
بستن   چاپ