آریا بانو
آشپزی با مرغ: خورشت مرغ تکه‌ای
يکشنبه 8 بهمن 1396 - 9:08:01 AM
روزچین
بانو نیوز - غذاهایی با گوشت مرغ در زمرۀ لذیذترین غذاها به شمار می‌روند. شما نیز حتماً یک غذای مورد علاقه که از مرغ تهیه می‌شود دارید، اینطور نیست؟ امروز روزچین می‌خواهد تعداد این غذاها را به دو برساند. یعنی بعد از این مقاله، شما دو غذای مورد علاقه با مرغ خواهید داشت. برای تهیه خورشت مرغ تکه‌ای با ما همراه باشید.
پس از این مقاله، شما به یکی از طرفداران غذاهای دارای گوشت مرغ تبدیل خواهید شد و از پخت این گوشت سفید زیبا و سرشار از پروتئین لذت خواهید برد. یک نکتۀ ظریف در مورد گوشت مرغ، دقت در هنگام خرید مرغ است. حتماً مرغ ارگانیک خریداری کنید. امروزه ما باید به سالم‌بودن آنچه که می‌خوریم توجه داشته باشیم.
دستور پخت خورشت مرغ تکه‌ای
خورشت سبزیجات خورشت مرغ و سبزیجات- لذیذ و سالم یک نکتۀ مهم در آشپزی با مرغ ، تهیه سس آن است. سس مزه‌ای فوق‌العاده به گوشت شما می‌بخشد و مرغ شما را نرم‌تر می‌کند. اما یک نکته که باید به آن دقت داشته باشید منجمد‌نبودن مرغ هنگام سس‌زدن است. وقتی تکه‌های مرغ را به سس آغشته می‌کنید، دقت کنید که منجمد و یخ‌زده نباشد و از مرغ تازه استفاده کنید. حالا برای تهیه خورشت مرغ تکه‌ای با یک سس خوش‌طعم آماده شوید.
مواد لازم
مرغ تمیز‌شده: به اندازه دلخواه رب گوجه‌فرنگی: یک‌ونیم قاشق غذاخوری روغن زیتون: به اندازه لازم سیر رنده‌شده: دو حبه زیره: یک‌و‌نیم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز گوشتی: یک قاشق چای‌خوری ادویه کاری: دو قاشق چای‌خوری نمک: به مقدار لازم این مواد برای یک مهمانی ده نفره است و چنانچه تعداد افراد بیشتر یا کمتر شد، طبیعتاً به همان نسبت هم مواد باید کمتر و بیشتر شوند. ویدئوی تهیه‌شده در این بخش هم بر اساس همین تعداد نفرات است.
طرز تهیه
خورشت مهمان خورشت مرغ مخصوص میهمانی‌ها برای تهیه خورشت مرغ تکه‌ای در ابتدا مرغ‌ها را تمیز و اضاف‌های آن‌ها را جدا کنید. آن‌ها را به تکه‌های برابر تقسیم کنید. حالا می‌رویم سراغ تهیه سس مرغ. این سس یکی از خوشمزه‌ترین سس‌ها برای مرغ محسوب می‌شود. برای لذیذ‌شدن خورشت مرغ حتماً این سس را تهیه کنید. برای این کار رب گوجه‌فرنگی، فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز، فلفل قرمز گوشتی و ادویۀ کاری را در اندازه‌های گفته‌شده در بالا در یک ظرف بریزید. دو حبه سیر را روی این مواد رنده کنید. حتی اگر بو و طعم سیر را دوست ندارید، روزچین پیشنهاد می‌کنید که در این سس حتماً از سیر استفاده کنید. طعمی فوق‌العاده خوشمزه به خورشت مرغ شما خواهد داد.
از دست ندهید: آشپزی با مرغ؛ طرز تهیۀ مرغ لیمویی در سه‌سوت
سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی یکی از محبوب‌ترین غذاهای سرد مرغی نمک را نیز به میزان لازم اضافه کنید. سپس به اندازۀ کافی روی این مواد روغن زیتون بریزید. دقت کنید که خیلی زیاد از روغن استفاده نکنید؛ چون مرغ‌ها خود دارای روغن هستند. بعد از اضافه‌کردن روغن زیتون مواد را خوب هم بزنید تا به طور کامل با هم ترکیب شوند. حالا تکه‌های مرغ را داخل سس گذاشته و همه جای آن‌ها را به سس آغشته کنید. بعد از این کار دَرِ ظرف را گذاشته و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر عجله داشتید و این زمان مقدور نبود، اجازه دهید حداقل 2 تا 3 ساعت در یخچال بمانند. بعد از این مدت زمان، ظرفی (قابلمه یا تابه فرقی نمی‌کند) را که نچسب باشد و در نیز داشته باشد، برداشته و روی اجاق قرار دهید. بعد از گرم شدن ظرف، مرغ‌ها را داخل آن بچینید. حتماً مرغ‌ها را از سمتی که صاف هستند قرار دهید. وقتی همۀ تکه‌ها را قرار دادید، دَرِ ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کنید تا زمانی که مرغ‌ها شروع به آب انداختن کنند. وقتی آب مرغ‌ها را دیدید، شعله را کم کنید و به مدت یک ساعت‌و‌نیم بپزید. نزدیک پخت کامل، شعله را زیاد کنید و دَرِ ظرف را بردارید تا آب آن بخار شود. می‌بینید که مرغ‌ها کاملاً پخته شده‌اند و خیلی نرم هستند. خورشت مرغ تکه‌ای ما آماده است. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان
غذای مرغی مورد علاقه شما چیست؟ غذاهای مورد علاقه خود و دستور پخت آن‌ها به روش خودتان را با ما در میان بگذارید.



http://www.banounews.ir/fa/News/31301/آشپزی-با-مرغ--خورشت-مرغ-تکه‌ای
بستن   چاپ