آریا بانو
طرز تهیه راگو کدو و گوجه‌فرنگی
شنبه 9 تير 1397 - 09:15:16
بانو نیوز - راگو یک غذای نونی اروپایی و مملو از سبزیجات و ادویه‌های خوشمزه است که کم‌و‌بیش به تاس‌کباب خودمان شبیه است. راگو را با انواع و اقسام سبزیجات و گوشت‌های قرمز یا سفید تهیه می‌کنند. امروز شما را با طرز تهیه راگوی کدو و گوجه‌فرنگی آشنا می‌کنیم که غذای سالم و خوشمزه‌ای از ایتالیاست و با راگوهای فرانسوی فرق دارد.
طرز تهیۀ راگو
راگوی کدو و گوجه‌فرنگی یکی از غذاهای سریع و سالم در منطقه توسکانی در ایتالیاست که با سبزیجات تهیه می‌شود و در آن خبری از گوشت نیست و برای گیاه‌خواران نیز قابلِ‌استفاده است؛ هرچند همه با هر ذائقه‌ای می‌توانند از آن لذت ببرند.
تابستان با انواع و اقسام سبزیجات خوش‌آب‌و‌رنگ و ارزان‌قیمت از راه رسیده و وقت آن است که کمی در سبک غذایی‌مان تغییر دهیم و بیشتر از سبزیجات استفاده کنیم. این خوراک راگو می‌تواند یک وعده ناهار یا شام سبک و دوست‌داشتنی باشد.
اگر فکر می‌کنید با چنین غذایی درست و حسابی سیر نمی‌شوید، می‌توانید این خوراک راگو را به‌عنوان پیش‌غذا یا یکی از غذاهای جانبی در کنار ناهار نوش جان کنید یا حتی به آن تخم‌مرغ آب‌پز اضافه کرده و یک صبحانه متفاوت داشته باشید.
خبر خوب این است که می‌توانید این خوراک راگوی سبزیجات را چند روزی در یخچال نگه‌ دارید و اگر در وعده ناهار امکان یا فرصتِ خوردن غذای تازه را ندارید، به‌راحتی آن را از شب قبل بپزید و در ظرف غذا بریزید و به محل کارتان ببرید و با همکاران خود میل کنید.
مواد لازم برای تهیه راگوی کدو و گوجه‌فرنگی (برای شش نفر)
روغن زیتون فوق بکر: شش قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
کدو مسمایی: یک عدد
کدو سبز: یک عدد
گوجه‌فرنگی: 200 گرم
برگ جعفری: یک‌چهارم فنجان
برگ ریحان: یک‌چهارم فنجان
پیاز: یک عدد
پنیر موزارلا: 110 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
از دست ندهید: رژیم گیاهخواری؛ سالاد لبو و پنیر
حقایق تغذیه‌ای خوراک راگوی کدو و گوجه‌فرنگی
کالری (انرژی): 204 کیلوکالری
چربی: 18 گرم
کربوهیدرات: 7 گرم
پروتئین: 6 گرم
شکر: 4 گرم
مراحل پخت خوراک راگو
اول از همه بروید سراغ سبزیجات و آن‌ها را با دقت بشویید. پیاز را پوست کنده و ریز کنید و دو حبه سیر را نیز پوست کنده و به‌آرامی خرد کنید. کدوها را حلقه‌حلقه کنید. زیبایی این غذای مملو از سبزیجات را نیز مدِنظر داشته باشید.
حالا گام‌های اصلی در طرز تهیه راگو را پی می‌گیریم. دیگچه نچسب را روی حرارت قرار دهید و روغن را با حرارت ملایم، کمی گرم کنید. سیر و پیاز را در ظرف بریزید و اجازه دهید 8 تا 10 دقیقه کمی تفت بخورد. گاهی آن‌ها را هم‌بزنید تا پیاز نیمه‌شفاف شود.
کدو مسمایی و کدو سبز را که قبلاً خرد کرده‌اید به روغن اضافه کنید و نمک و فلفل را با‌توجه‌به ذائقه خود، روی مواد بپاشید. پخت را حدوداً دو دقیقه ادامه دهید و تا کدوها طلایی نشده‌اند صبر کنید.
حالا وقت آن رسیده که گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر صبر کنید تا کدوها بپزند، اما له نشود؛ یا به قول ایتالیایی‌ها آل دنته شوند. غذای ما آماده است، به‌همین راحتی و خوشمزگی!
خوراک راگوی سبزیجات را در ظرف بکشید و با کمی پنیر موزارلا و برگ‌های ریحان و جعفری آن را تزئین کنید و نوش جان نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/54329/طرز-تهیه-راگو-کدو-و-گوجه‌فرنگی
بستن   چاپ