آریا بانو
همه چیز دربارۀ خواص خربزه و مضرات آن
سه شنبه 16 مرداد 1397 - 9:16:24 AM
آریا بانو - با رسیدن فصل تابستان و شدت‌گرفتن گرما پای میوه‌های متنوع و خوشمزه و هیجان‌انگیز به خانه‌ها باز می‌شود. در این میان خربزه یکی از میوه‌هایی‌ست که طرفداران زیادی دارد. پس دانستن خواص خربزه و مضرات آن خالی از لطف نخواهد بود. همراه روزچین باشید.
ویتامین‌ها و ترکیبات مفید خربزه
این میوه دارای ویتامین‌های A ,C و D است. همچنین مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم و فسفر و پتاسیم در آن موجود است.

برای کاهش  چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
دانلود رایگان
خواص خربزه
ویتامین A موجود در خربزه در ترمیم و تجدید سلول‌های بدن نقش دارد. به‌دلیلِ ادرارآوربودن، برای بهبود بیماری‌های سنگ کلیه و مثانه مفید است. به‌علت مُلین‌بودن، برای معالجه یبوست تجویز می‌شود. خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می‌شود. از دیگر خواص خربزه این است که برای اشخاص مبتلا به سل و کم‌خونی هم مفید است. مصرف خربزه، رنگ پوست را روشن می‌کند. مصرف خربزه بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی) را درمان می‌کند. خربزه به هضم غذا کمک کرده و رودل را برطرف می‌کند. میزان پتاسیم موجود در خربزه، برای بیماران قلبی–‌عروقی بسیار مؤثر است و مصرف آن نقش به‌سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی دارد. خربزه در پیشگیری از بیماری‌های چشمی و بیماری‌های عفونی و حفظ ‌طراوات و شادابی پوست نقش مهمی دارد. به‌دلیل وجود آب زیاد در خربزه، مواد قندی را فوراً جذب خون می‌کند. به‌همین‌دلیل باعث بالارفتن قند خون و رفع خستگی و گرمازدگی می‌شود. در خربزه آنزیم‌هایی وجود دارد که سرعت هضم غذا را زیاد می‌کند. به‌همین‌دلیل موجب افزایش اشتها و فعالیت در کودکان و رشد سلول‌های بدن در سالمندان می‌شود. به‌دلیل فیبر و طعم و اسانس‌هایی که دارد، محرک قوی شیمیایی برای دستگاه گوارش است. پس ملین بوده و مصرف آن به مبتلایان به نقرس و رماتیسم و بواسیر بسیار توصیه می‌شود. خربزه تأثیر زیادی در تخلیه میکروب و عفونت‌های موجود در روده‌ها دارد. خوردن خربزه برای زنان باردار بسیار مفید است، زیرا دارای مواد مغذی و ضروری برای دورۀ بارداری است. مصرف خربزه برای تقویت مغز، سیستم ایمنی، عضلات و قدرت بینایی مفید است. مصرف این میوه مشکلات دوره بارداری مانند حالت تهوع را کاهش می‌دهد، کسلی و حالت تهوع صبحگاهی را در سه ماهه اول بارداری می‌کاهد و علائم احساس سوزش معده را ازبین‌ می‌برد. از دست ندهید: آشنایی با انواع غذاهای کربوهیدرات‌دار
مضرات خربزه
خواص خربزه مضرات خربزه خوردن خربزه کال برای کسانی که معده‌ای ضعیف دارند ممکن است موجب اسهال شود و خلط را افزایش دهد. مصرف بیش‌ازحد آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی‌شود. خربزه برای گلودرد و سرماخوردگی بسیار مضر بوده و باعث تب‌های صفراوی می‌شود. زیاده‌روی در خوردنِ خربزه تولید گرمی می‌کند.‫ زﯾﺎده‌روی در مصرف ﺧﺮﺑﺰه باعث ایجاد ﻧﻔﺦ و درد در ﻣﻌﺪه و روده ﻣﯽ‌ﺷﻮد. انتخاب خربزه شیرین
هرچه رنگ زرد خربزه تیره‌تر و مایل به نارنجی و خطوط سفیدرنگ روی آن بیشتر باشد، شیرین‌تر است.
ا

http://www.banounews.ir/fa/News/72220/همه-چیز-دربارۀ-خواص-خربزه-و-مضرات-آن
بستن   چاپ