آریا بانو

آخرين مطالب

پشت صحنه‌ي لوازم آرايش دختر شما! خانواده

  بزرگنمايي:

ميشه از لوازم آرايشي استفاده مي‌کند
يکي از مهمترين دغدغه هاي والدين در دوران بلوغ ، آرايش کردن دختران است. بسياري از والدين از استفاده فرزندشان از لوازم آرايشي شاکي هستند و مي گويند ما نمي دانيم با اين علاقه فرزندمان چگونه بايد برخورد کنيم؟!

با افزايش شناخت و آگاهي درباره بلوغ و ويژگي هاي اين دوران مي توان علت علاقه مندي دختران به استفاده از لوازم آرايشي را مشخص نمود. توجه بيش از حد به وضعيت ظاهري و اندام، عمده ترين دلمشغولي ذهني نوجوانان به خصوص دختران نسبت به خويش است. جنبه هاي منفي ظاهر، رشد نابرابر اندام ها، بزرگ شدن بيني و... به علت تغييرات نا بهنگام بلوغ است.

دختران با گرايش به استفاده از لوازم آرايشي مي خواهند عيوب خود را بپوشانند و جلب توجه و ابراز وجود کنند. به هر ميزاني که اعتماد به نفس کمتر باشد شدت تمايل به استفاده از اين وسائل بيشتر خواهد بود. به ديگر سخن، اعتماد به نفس مولفه اي است که مي تواند ريشه اين نوع رفتار دخترانه باشد.

و اينجاست که نقش والديني پررنگ مي شود...

والدين عزيز مي توانند:
با شناخت فرزند و با در نظر گرفتن توانمندي هاي او، الگوهاي رفتاري مطلوبي را در فرزندشان ايجاد کنند و اعتماد به نفس آنها را افزايش دهند.
آرايش کردن دختران,لوازم آرايش ,آرايش دختر
براي افزايش اعتماد به نفس دخترتان، راهکارهاي زير را به کار گيريد:
با دخترتان صحبت کنيد: دوران بلوغ، دوران حساسي از زندگي است. در اين دوره فرزند تان نيازمند توجه ويژه و بيشتري است. سعي کنيد روابط عاطفي عميق تري با آنها برقرار کنيد. بهتر است ساعاتي از روز را به گفتگو با فرزندتان اختصاص دهيد و درباره وقايعي که در طول روز اتفاق افتاده و يا درباره مسائلي که با آنها مواجه شده و يا متمايل به گفتگو راجع به آنهاست، صحبت کنيد. در نشستي صميمانه و صد البته دوستانه، درباره بلوغ و تغييرات جسماني اين دوران، با دخترتان صحبت کنيد. به او کمک کنيد به خود باوري برسد و تصوير بدني مثبتي از خود داشته باشد.

دخترتان را با واقعيت آشنا کنيد: گاهي نوجوان دچار آرمان گرايي مي شود و تصوير بدني ايده آلي از خود تصور مي کند که چندان به واقع نزديک نبوده و فرسنگ ها از حقيقت به دور است. دخترتان را با ماهيت واقعي تصاوير تبليغاتي و مانکن ها آشنا کنيد. به آنها بگوئيد که بسياري از عکس هاي روي مجلات ساختگي، دستکاري شده و محصول برنامه هاي فتوشاپ هستند. به آنها تفهيم کنيد که تناسب اندام دلخواه آنان، نمادي از استانداري غير واقعي است و تنها شايد درصد اندکي از مردم چنين تناسب اندامي داشته باشند.

خودباوري دخترتان را تقويت کنيد: به او ياد دهيد که خودش را به مقدار بسيار زياد دوست داشته باشد. او بايد بتواند چه دروني چه ظاهري، آن گونه که به نظر مي رسد و يا متمايل است، خود را دوست داشته باشد. به او کمک کنيد تا به خود اعتماد داشته باشد و به باور دوست داشتن برسد . اگر دخترتان به چنين خودباوري دست يابد هرگز تحت تاثير اظهار نظر ديگران و تبليغات قرار نخواهد گرفت.

ويژگي هاي مثبت دخترتان را بزرگ نمايي کنيد: فرزند شما، در دوران حساس بلوغ، براي کسب اعتماد به نفس نيازمند توجه و حمايت عاطفي والدينش است. از سوي ديگر، شما آن هنگام تاثير گذار هستيد که بتوانيد ويژگي هاي مثبت فرزندتان را ببينيد و بگوئيد. لذا، با تائيد ويژگي هاي مثبت دخترتان مي توانيد تغييرهاي بنياديني در شخصيت او ايجاد کنيد.

زيبايي دخترتان را تحسين کنيد : زيبايي هاي ظاهري و باطني او را تشويق کنيد. با تمجيد از زيبايي دخترتان، نه تنها حس توجه طلب او را اغناء مي کنيد بلکه وجود او را سرشار از اميد و انرژي مي کنيد. اين عبارات مثبت را به دخترتان هديه کنيد:

"از اين که امروز توي جمع خوب صحبت کردي، به تو افتخار مي کنم"، "اين مدل مو بسيار بهت مياد" ،" امروز فوق العاده زيبا شده اي" و...

دخترتان را در آغوش بگيريد: اکنون همچون کودکي اش، دست نوازش بر سرش بکشد و هر از چند گاهي در آغوش تان بفشاريدش. با توجه و بذل محبت مي توانيد اعتماد او را به خود جلب کنيد و در اين دوران برزخي که برايش هنوز معنادار نشده است، همراهيش کنيد.

سرزنش ممنوع!: نصيحت هاي مدام، انتقاد، سرزنش، عبارات گزنده و تحقير کننده، نه تنها منجر به کاهش اعتماد به نفس مي شود بلکه باعث خشم، لجاجت و دوري فرزند از شما مي شود. پس به افکار، عقايد، باورها و کلام فرزندتان احترام بگذاريد و از بيان هر کلام تند و کوبنده پرهيز کنيد.

اگر مي خواهيد دخترتان به جاي استفاده از لوازم آرايش به دنبال زيبايي هاي ديگر باشد ،بايد کمي در نحوه ي تربيتي تان تجديد نظر کنيد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/4403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زنگ هشدار تلفن‌های همراه عامل بی‌خوابی

مشکلات روانی در کمین شب‌کارها

احساسات ما چه تأثیری بر بدنمان دارند؟

این سه دیدگاه تان درباره روانشناس‌ها را تغییر دهید

خودشناسی، بدون دانستن فلسفه هم ممکن است

با افراد منفی باف چگونه برخورد کنیم؟

باورهای غلط در مورد اختلالات طیف اوتیسم

بی خوابی کشیدن برای گشت و گذار مجازی

راه های سریع و ساده برای خلاص شدن از استرس

از نشانه‌های عجیب ابتلا به زوال عقل

برای درمان افسردگی چی بخوریم؟

دست و دل تان به کار نمی‌رود؟

در میهمانی ها چطور کمتر خجالت بکشیم؟

چرا از ترسیدن لذت می‌بریم؟

افسردگی خودبخود خوب نمی‌شود

ترس از رها‌شدگی

با کسانی که پارانوئید دارند، چه کنیم؟

ضعف حافظه 5 علت شایع بیشتر ندارد

نشانه های جسمی افسردگی را بشناسید

چگونه منتقد درونی خود را ساکت کنیم؟

شما یک درونگرای مضطرب هستید!

6 ویژگی محیط کاری ناسالم

چرا آدم‌های باهوش کمتر می‌توانند شاد باشند؟

دیگر نیازی به سحرخیزی نیست!

نکات کلیدی در هنر عذرخواهی

چیز‌های عجیبی که باعث اضطراب می‌شوند

غم و اندوه با بدن‌تان چه می‌کند؟

یک تمرین ساده و رایگان برای تقویت خلاقیت

چرا گاهی فراموشکار می‌شویم؟

احساس تنهایی از تنها زندگی کردن خطرناک‌تر است

این سرنخ‌های ظریف افسردگی را نادیده نگیرید

مجردها خوشبخت واقعی هستند یا متاهل ها؟ واقعیت کدام است؟

خودکشی در افرادی با این نشانه ها زیاد است

چرا دچار افسردگی صبحگاهی می‌شویم؟

6 مهارت که موفقیت شغلی تان را برای همیشه تضمین می کند!

خانواده پر استرس دارای چه نشانه هایی است؟

عشق از نگاه بچه ها

استرس مزمن و راه‌های غلبه بر آن

چرا دست از دروغ گفتن بر نمی‌داریم؟

روان آزار کیست و اکثراً چه شغلی دارد؟

6 سبک شخصیتی مسافران هواپیما؛ شما کدام یک هستید؟

3 تمرین تنفس برای کاهش اضطراب

استرس روانی با از دست دادن بینایی مرتبط است

گوشه گیری و انزوا طلبی چیست؟

با آدم‌های منفی، چگونه رفتار کنیم؟

روانشناسی رنگ ها: 4 رنگ اصلی چه تاثیری بر شما می گذارند؟

استرس واگیر دارد، چطور آن را نگیریم؟!

عادت‌های مضر برای هوش و حافظه

آیا بدون ازدواج خوشحال‌تریم؟

کشف نوع جدیدی از افسردگی توسط دانشمندان ژاپنی