آریا بانو

آخرين مطالب

راه‌های سالم ماندن در دوران بازنشستگی پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
راه‌های سالم ماندن در دوران بازنشستگی
٥٠٣
٠
مجله پزشکی دکتر سلام / در این مقاله به بررسی راه های سالم ماندن در دوران بازنشستگی می پردازیم. زمانی که بازنشسته شدید، تنها شغل خود را ترک نمی کنید. بلکه وارد مرحله جدیدی از زندگی خواهید شد. اگر کاری انجام داهید که مفید و با معنی باشد شاداب تر و سالم تر خواهید شد. به طور مثال داوطلب شدن در بیمارستان یا کتابخانه. کارگاه در خانه خود به راه بیندازید. به کودکانی که نیاز به کمک در مدرسه دارند راهنمایی کنید. از حیوانات در پناهگاه شان مراقبت کنید. در جمع آوری جعبه های هدیه برای سربازان خارج از کشور کمک کنید. انجام این فعالیت ها در طولانی مدت هم از نظر ذهنی و هم از نظر جسمی کمک خواهد کرد.
محیط زندگی مناسب
جایی که در آن زندگی می کنید می تواند بر روی سلامتی شما بسیار تاثیرگذار باشد. اگر هوای تازه و تمیز می خواهید، گزینه های زیادی پیش روی شماست. می توانید بیرون از منزل در دامنه کوه ها ورزش کنید.
دوستان خوبی برای خود پیدا کنید
سگ ها می توانند احساس خوب و دوستی بی قید و شرطی را به شما هدیه دهند. تنها 15 دقیقه وقت صرف کردن با سگ های فیدو می تواند فشار خون را کاهش دهد، ضربان قلب را منظم کند و استرس را از بین ببرد. داشتن یک همراه خوب به کاهش کلسترول کمک می کند همچنین باعث می شود که روحیه مبارزه با افسردگی را پیدا کنید و انسان فعالی باشید.
غذاهای سالم
بیشترین مشکلات مربوط به مواد مغذی است، مثل کاهش وزن یا کمبود ویتامین های خاص. که این مشکلات معمولا با افزایش سن اتفاق می افتد. بنابراین ایجاد تعادل در پروتئین، چربی و کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی بیشتر از هر چیزی مهم تر است. از غذاهای بسته بندی شده دوری کنید زیرا مقدار نمک زیادی دارند که باعث افزایش فشار خون خواهد شد. یک پیشنهاد خوب این است که همانند مردم یونان و نواحی اطراف آن غذا بخورید. آن ها مقدار زیادی میوه، سبزی جات، جو، گندم و روغن زیتون استفاده می کنند.
از خانه بیرون بروید
داشتن یک زندگی فعال به شادابی بیشتر و عمر طولانی تر کمک می کند. با دوستان خود کارت بازی کنید. با یک گروه که به آدمهای آن علاقه مند هستید مسافرت بروید. با دوستان دوران مدرسه و دانشگاه خود ارتباط برقرار کنید. اگر به سرگرمی خاصی علاقه مند هستید مثل مطالعه، خیاطی، باغبانی و… به کلوب هایی که این کارها را انجام می دهند بپیوندید.
به طور منظم چکاب بروید
چکاب کردن های منظم می تواند به شما کمک کند تا از حمله های قلبی، فشار خون و کلسترول بالا در امان باشید. معاینه های به موقع از ابتلا به آنفولانزا یا دیگر بیماری ها جلوگیری خواهد کرد. اگر شما یک خانم هستید به تست سینه و سرطان رحم نیاز دارید. اگر مرد هستید پزشک می تواند در مورد تست پروستات شما را راهنمایی کند.
برای تفریح و تناسب اندام ورزش کنید
فعال بودن نه تنها باعث سلامتی می شود، بلکه موجب می شود که بدنتان هم سن، سن تان باشد یعنی بدن پیر تر از فرد نباشد و مسن تر به نظر نیاید. ورزشی که از آن لذت می برید را انتخاب کنید و آن را انجام دهید. ورزش های هوازی، مثل پیاده روی، شنا یا رقص به شما انرژی بیشتری می دهد و به تقویت حافظه نیز کمک خواهد کرد. یوگا باعث انعطاف پذیری شما خواهد شد اما اگر این ورزش را تاکنون انجام نداده اید قبل از انجام آن با پزشک تان مشورت کنید.
رانندگی کردن
دید، قدرت بدنی، انعطاف پذیری می توانند بر روی رانندگی شما تاثیر بگذارند. ایمنی شما بستگی به میزان پیگری تان دارد. آیا جاده را به وضوح می بینید؟ آیا به راحتی می توانید به اطراف بچرخید و جاده را چک کنید؟ آیا ترافیک شما را گیج می کند؟ پزشک می تواند این مشکلات شما را برطرف کند.
سلامت استخوان
اگر خانم هستید استخوان های شما نیاز به تقویت دارد. تغییرات هورمونی بعد از یائسگی باعث می شود که آن ها شکننده تر شوند که آن را پوکی استخوان می نامند. برای مبارزه با پوکی استخوان مطمئن شوید که رژیم غذایی شما حاوی کلسیم باشد. بهترین منابع کلسیم بروکیلی، اسفناج و شیر و ماست بدون چربی است. وقتی که 65 سال را پشت سر گذاشتید از پزشک تان بخوهید که تست از میزان سلامت استخوان ها اطمینان حاصل کند.
اجتناب از مواردی که باعث کم خوابی می شوند
ممکن است با افزایش سن خوابیدن در شب برای شما سخت تر شود. مدام نیاز به توالت رفتن و جا به جا شدن در تخت باشد. اما می توانید کارهایی انجام دهید که به شما کمک کند. 2 ساعت قبل از خواب از نوشیدن مایعت خودداری کنید. اتاق خود را تاریک کنید. در طول روز بیشتر از 10 تا 20 دقیقه چرت نزنید. اگر احساس درد دارید از دکتر خود بخواهید که برای تان مسکن و آرام بخش تجویز کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/135751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد

وقتی والدینتان خیانت می‌کنند چه باید بکنید

اعتماد چیزی که این روزها گم شده

چگونه در 50 سالگی جوانتر به نظر برسید!

چگونه میان خواهر و برادرها مصالحه کنیم؟

نقش خانواده در عبور ایمن نوجوان از فضای مجازی

بلوغ زودرس نوجوانان امروز، از علل تا راه های درمان

چطور مهرطلب ها را بشناسیم؟

آیا افراد باهوش‌ احمق‌اند؟

اگر دوست تان این ویژگی ها را دارد، دشمن شماست

دلشوره‌ و اضطراب ناگهانی را جدی بگیرید!

زبان بدن شما چه می گوید؟

چرا باید راز دار باشیم؟

فعالیت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی میشود

چرا اعتماد به نفسم پایین است؟

چرا وقتی عصبانی هستم به دیگران گیر می دهم؟

مدیریت زمان با این 8 ترفند مهم

اصلی ترین درمان های وسواس را بشناسیم

اختلال یادگیری چیست؟

با چنین روش هایی فقیر باقی می مانید!

راهکارهای ساده برای مدیریت افسردگی

گروه درمانی چیست؟

این عادت ها را همین حالا کنار بگذارید

چطور برای همه چیز وقت پیدا کنیم ؟

29 پیشنهاد برای قاطع تر شدن شما

آنچه باعث پیشرفت نکردن شما می شود، چیست؟

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد آذر ماه

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد آذر ماه

هر روز وقتی از خواب بیدار میشوم احساس خستگی میکنم

علایق و روحیات جنسی - روانی زن متولد دی ماه

علایق و روحیات جنسی - روانی مرد متولد دی ماه