آریا بانو

آخرين مطالب

21 ترفند برای نجات از شب های گرم تابستان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
21 ترفند برای نجات از شب های گرم تابستان
٤٧٥
١
کرمانی/ هر وقت اسم از تابستان می آید پیک نیک، رفتن به ساحل و نوشیدنی های خنک به یادمان می آید. اما هوای گرم بخش بدی هم دارد. بله در مورد روزهایی صحبت می کنیم که گرما و رطوبت هوا به حدی است که به راحتی نمی توان نشست چه برسد به اینکه شب بتوان خوابید. راه حل واضح حل مشکل گرما و داشتن خوابی راحت استفاده از سیستم تهویه هوا است. برخی از این وسایل آنقدر پیشرفته هستند که هوای اتاق خواب را تا دمای مطلوب برای خواب پایین می آورند و ثابت نگه می دارند. اما استفاده از چنین سیستم های پیشرفته ای قبض سنگینی را در پایان ماه به همراه دارد. پس یک فرد با درآمد معمولی چه کاری باید انجام دهد؟ گذراندن یک تابستان گرم بدون سیستم تهویه هوا به نظر غیر ممکن می آید، اما یادتان باشد پدربزرگ و مادربزرگ هایمان همیشه این کار را می کردند! به خواندن این مقاله ادامه دهید تا متوجه شوید چه کارهایی از دستتان بر می آید.
چگونه گرما را شکست دهیم
1- پنبه را انتخاب کنید
ساتن، ابریشم و پلی استر را برای شبهایی که خنک است نگه دارید. روتختی پنبه ای با رنگ روشن و بسیار سبک برای تنفس و ارتقاء تهویه و جریان هوا در اتاق خواب بسیار مناسب هستند.
2- سرمای یخچال را حس کنید
قبل از خواب رو تختی و روبالشی خود را برای چند دقیقه در یخچال یا فریزر قرار دهید. ما توصیه می کنیم آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. این کار شاید نتواند تمام شب از گرما حفظتان کند اما برای مدتی گرما و رطوبت اذیت تان نمی کند.
3- سرما را به سادگی پیش خود بیاورید
یک کیسه آب گرم بخرید، در زمستان با پر کردن آن از آب گرم بدون بالا بردن درجه حرارت خانه خود را گرم می کردید. در تابستان نیز آن را پر از آب کنید و در یخچال بگذارید تا شب یک آیس پک راحت برای خواب داشته باشید.
4- خلاق باشید
اگر فکر می کنید کار پنکه ها راندن هوای گرم به اطراف است باید تجدید نظر کنید. پنکه را به سمت پنجره بچرخانید و با این کار پنکه هوای گرم را به خارج از اتاق می فرستد. پنکه سقفی نیز هوای گرم را به بالا و سپس به بیرون منتقل می کند، حالا دیدید از پنکه می توان خیلی بهتر استفاده کرد.
5- مانند یک مصری بخوابید
اگر در این لیست موارد زیادی را به نالم مصریان میبینید جای تعجب نیست چون ساکنان نیل خوب می دانند چطور با گرما مبارزه کنند. روشی که به آن متد مصری می گویند از این قرار است که یک ملافه یا حوله را در آب سرد قرار می دهند و از آن به عنوان پتو استفاده می کنند. ما توصیه می کنیم ملافه مرطوب را روی یک حوله ی خشک قرار دهید تا از خیس شدن تشک جلوگیری شود.

6- لباس خود را کم کنید
وقتی نوبت به پیژامه تابستانی می رسد کم در واقع معنی بیشتر را می دهد. برای خواب یک پیراهن پنبه ای نرم و یک شلوارک یا زیر شلواری بپوشید. در نپوشیدن لباس نیز بحث زیاد است، برخی بر این کار عقیده دارند و می گویند باعث خنکی بدن می شود. بعضی می گویند در این حالت عرق روی بدن می ماند و توسط لباس جذب نمی شود. این مورد را به عهده خودتان می گذاریم تا بر اساس علاقه شخصی خود تصمیم بگیرید.
7- از مکعب های یخ استفاده کنید
در بیشتر یخچال ها قفسه ای برای نگه داری حبه های یخ وجود دارد. یک کاسه کم عمق را پر از این یخ ها کنید و جلوی باد پنکه قرار دهید. باد پنکه به سطح این یخ ها می وزد و آب حاصل از ذوب شدن یخ ها باد پنکه را خنک می کند.
8- به پالس های خود برسید
می خواهید خیلی سریع خود را خنک کنید؟ برای این کار پک یخ یا کمپرس آب سرد را روی نقاط پالس خود از جمله مچ دست، گردن، آرنج، کشاله ران، مچ پا، و پشت زانوها قرار دهید.
9- تنها بخوابید
با عرض پوزش از همسران عاشق ولی باید گفت تنها خوابیدن باعث می شود بدن خنک تر بماند. وقتی افراد در کنار یکدیگر قرار می گیرند سطح گرمای بدنشان بالا می رود. همین کافی است که شب به جای راحت و خنک خوابیدن عرق بریزید.
10- تارزان درون خود را آزاد کنید
اگر واقعا گرمتان است و جایش را هم دارید برای خود ننو آویزان کنید. خوابیدن در ننو باعث می شود باد از تمام جهات به بدن بوزد و خنک شوید.
11- مخزن خود را پر کنید
قبل از خواب یک لیوان آب بنوشید تا از سر تا به پا آب بدن تامین شود. عرق کردن در خواب می تواند باعث کم آب شدن بدن در طول شب شود بنابرین از قبل کمی آب وارد بدن خود کنید. سعی کنید به همان یک لیوان اکتفا کنید در غیر اینصورت خود را برای دستشویی رفتن ساعت 3 صبح آماده کنید.
12- خنک کردن
دوش گرفتن در تابستان حس تازگی فوق العاده ای می دهد. دوش گرفتن زیر آب ولرم به کاهش دمای هسته ی بدن و شسته شدن عرق از روی بدن کمک می کند. بعد از دوش گرفتن احساس خنگی و تازگی خواهید کرد.
13- پایین بیایید
هوای گرم بالا می رود، پس رخت خوابی که در آن می خوابید را تا جایی که ممکن است نزدیک به زمین کنید تا از هوای گرم فاصله بگیرید. اگر در خانه ی چند طبقه زندگی می کنید بهتر است در زیر زمین بخوابید و طبقا بالا را برای خواب انتخاب نکنید.
14- چراغ ها را خاموش کنید
لامپ ها ( حتی لامپ های کم مصرف ) از خود حرارت بیرون می دهند، خوشبختانه تابستان ها روز طولانی است و تا حدود ساعت 8 هوا هنوز روشن است. پس تا جایی که ممکن است از نور طبیعی بهره ببرید و هنگام تاریکی نیز تا جایی که می توانید فضا را رمانتیک کنید و زیاد از نور استفاده نکنید.
15- آویزان کنید
یک ملافه ی مرطوب را جلوی پنجره آویزان کنید تا کل اتاق خنک شود. نسیمی که به ملافه می وزد خیلی سریع دمای اتاق را پایین می آورد.
16- از اجاق دور بمانید
تابستان وقت کباب کردن در خانه نیست ( بیرون این کار را بکنید ) پس این کار را نکنید تا دمای خانه از آنچه هست بالا تر نرود. رو به میوه ها و سبزیجات بیاورید این غذا سوخت و ساز آسان تری نسبت به دیگر غذاها دارند و دمای بدنتان را کاهش می دهند.
17- پاها را خنک کنید
این 10 انگشت کوچک خیلی به حرارت حساس هستند چون پا و مچ پا نقاط پالس زیادی دارند. برای اینکه کل بدن را خنک کنید پاها را در آب خنک فرو ببرید. می توانید یک کیسه یخ یا کمپرس آب خنک را در رخت خواب نزدیک پاها قرار دهید تا در طول شب هر زمان گرمتان شد پاها را روی آن قرار دهید.
18- از برق بکشید
بسیاری از وسایل وقتی خاموش هستند نیز چون به برق متصل هستند ممکن است از خود گرما متساعد کنند. بنابرین وسایلی که مورد استفاده نیستند را از برق بکشید تا دمای کلی خانه پایین تر بیاید.
19- کمپ در خانه
به فضای خارج از خانه مانند، پشت بام، بالکن یا حیاط دسترسی دارید؟ می توانید از تجربیات خود از مسافرت ها استفاده کنید و شب را در فضای خارج از خانه بخوابید.
20- در رخت خواب بغلتید
تنها خوابیدن مزایای فراوانی دارد. فضای بسیار زیادی دارید تا خود را بکشید و بغلتید این کار باعث می شود حرارت بدن کاهش بیابد و جریان هوا به تمام بدن بوزد.
21- با دانه ها خلاق شوید
برنج و گندم سیاه فقط برای خوردن نیستند! این محصولات می تواند در شب های گرم خنک نگهتان دارد. بالش را از گندم سیاه پر کنید، این محصول گرما را مانند پنبه و دیگر الیاف جذب نمی کند. برای کمپرس در شب هایی که واقعا گرم است یک جوراب را با برنج پر کنید گره اش بزنید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در فریزر یخچال قرارش دهید. این کمپرس به مدت 30 دقیقه یا بیشتر خنک می ماند و این فرصت را به شما می دهد که به خواب بروید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/174677/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟

چگونه هورمون استرس را کم کنیم؟

انعطاف پذیری ذهن، به این 4 عامل بستگی دارد!

یادگیری و تقویت حافظه

این نشانه‌های پنهان اضطراب را جدی بگیرید

ناامیدی و بدبینی نشانه ای از اختلالات خلقی است

اگر فرزند وسط هستید این مطلب را حتما بخوانید

وقتی زنان افسرده می شوند

شاید از افسردگی پنهان رنج می‌برید...

چهار روش اشتباه برای جلب توجه

چه کنیم تا بقیه به ما گوش بدهند؟

8 روش اثبات شده برای غلبه بر استرس

چگونه در محل کار روحیه بهتری داشته باشیم؟

چطور با شکست عاطفی مدارا کنیم؟

افسردگی پس از زایمان عامل افت ضریب هوشی نوزاد

چرا گاهی به جای حرف زدن، سکوت می‌کنیم؟

زنگ هشدار تلفن‌های همراه عامل بی‌خوابی

مشکلات روانی در کمین شب‌کارها

احساسات ما چه تأثیری بر بدنمان دارند؟

این سه دیدگاه تان درباره روانشناس‌ها را تغییر دهید

خودشناسی، بدون دانستن فلسفه هم ممکن است

با افراد منفی باف چگونه برخورد کنیم؟

باورهای غلط در مورد اختلالات طیف اوتیسم

بی خوابی کشیدن برای گشت و گذار مجازی

راه های سریع و ساده برای خلاص شدن از استرس