آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه با خیال راحت رایگان سفر کنیم؛ ترفندهای هیچهایک شدن گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چگونه با خیال راحت رایگان سفر کنیم؛ ترفندهای هیچهایک شدن
٠
٠
ایرنا / ماجراجو بودن در سفر خودش یک مزیت بزرگ است. اینکه بخواهی سفر کنی اما نه از راه‌های معمول و همیشگی و تکراری؛ هم دل و جرات می‌خواهد و هم داشتن روحیه انعطاف پذیری.
به جز این، سفر کردن با هزینه کم هم خودش مورد دیگری است برای اینکه آدم بخواهد با روش هیچهایک مسافرت کند. هیچهایک یا سفر رایگان اگرچه چندان در ایران شناخته شده نیست و بیشتر در غرب اتفاق می‌افتد اما کم‌کم همزمان با بالاتر رفتن هزینه‌های سفر به طور معمول در سال‌های اخیر دارد در ایران هم جای خود را باز می‌کند. به جز صرفه‌جویی در هزینه‌ها، هیچهایک شدن یک مزیت دیگر هم دارد. آشنا شدن با آدم‌های مختلف که خلق‌وخو و فرهنگ متفاوتی دارند، خودش هم جذابیت دارد و هم آدم را دنیادیده می‌کند.
مثل هر موضوعی، هیچهایک موافقان و مخالفان خودش را در ایران دارد. موافقان این روش سفر کردن معتقدند فردی که با روش هیچهایک سفر می‌کند، می‌تواند فرهنگ بومی هر منطقه را به راحتی به جای دیگر منتقل کند و به نوعی اشاعه‌دهنده فرهنگ بومی باشد؛ اما در نقطه مقابل مخالفان این نوع سفر کردن می‌گویند قرار نیست هر کسی که تصمیم به سفر گرفت از افراد بومی هر منطقه سواستفاده کند تا سفر برایش رایگان تمام شود. با وجود تمام این اظهارنظرها این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که سفر به روش هیچهایک به سرعت در حال گسترش است.

ممکن است فکر کنید هیچهایک بودن کار خاصی لازم ندارد و بسیار ساده است. این حرف تا حدی درست است؛ اما در واقع این کار هم مانند هر کار دیگری ترفندها و قلق‌های خاص خودش را دارد.
اولین نکته در هیچهایک شدن این است که هر احتمالی را در نظر بگیرید. برای مثال این احتمال را بدهید که ممکن است هیچ راننده‌ای شما را سوار نکند و مجبور باشید کلی از راه را پیاده‌روی کنید. بنابراین خودتان را برای یک پیاده‌روی طولانی آماده کنید. مساله دیگر این است که بدانید کجا باید سفر رایگانتان را آغاز کنید. هیچ‌گاه در مرکز شهر هیچهایک نکنید و سعی کنید برای تردد در داخل شهر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید. رایگان سواری را بگذارید برای اوقاتی که در حاشیه شهر و خروجی‌های آن هستید. بهترین مکان برای هیچهایک یا رایگان‌سواری عوارضی‌ها، پارکینگ‌ها و محل‌های اقامت در بزرگراه‌ها و اتوبان‌هاست. می‌توانید نزدیک ماشین‌های پارک‌شده یا کامیون‌ها بروید و هدف خود را برایشان بازگو کنید. این گونه راحت‌تر به نتیجه می‌رسید. در پمپ‌بنزین‌ها و جایگاه‌های سوخت احتمال فراوانی وجود دارد که بتوانید سوار یک ماشین شوید. اگر کنار جاده ایستاده‌اید و منتظر ماشین‌های عبوری هستید، نکته اول اینکه در یک جای امن بایستید تا اگر راننده‌ای خواست شما را سوار کند بتواند با خیال راحت به شانه کناری جاده بیاید و بایستد. نکته بعدی اینکه عینک آفتابی‌تان را بردارید تا راننده چهره‌تان را واضح ببیند و بتوانید ارتباط چشمی موثر با راننده برقرار کنید و نکته سوم اینکه وقتی در شهر هستید یک کاغذ بزرگ تهیه کنید و نام مقصدتان را با خط درشت و خوانا روی آن بنویسید و وقتی کنار جاده قرار گرفتید آن را در دست بگیرید تا هرچه سریع‌تر به مقصد برسید. به ترتیب تریلی، کامیون، نیسان و بعد سواری برای "مرامی‌سواری" جذاب‌تر هستند و می‌شود به آن‌ها اعتماد کرد؛ ضمن اینکه سواری‌ها بیشتر برای مسافرکشی نگه می‌دارند.
شاید پیش بیاید مدت زمان زیادی کنار جاده باشید و کسی سوارتان نمی‌کند؛ در این حالت بهتر است فعلن رایگان‌سواری را از ذهن دور کنید و به یک مقصد نزدیک‌تر فکر کنید و ماشین بگیرید تا بعد بتوانید به مقصد اصلی‌تان بروید.
در این نوع سفرها اصولن باید انعطاف زیادی داشته باشید. برای مثال اگر از قبل هاستل یا اتاقی را برای ماندن در نظر دارید که هیچ اما اگر می‌خواهید هرجا شد بساط اتراق را پهن کنید، پس باید کیسه خواب و یا یک چادر کوچک و وسایل ابتدایی سفر مانند قاشق و چنگال، چاقوی جیبی، چراغ قوه، کلاه، کرم ضدآفتاب، دستمال، مسواک و... را هم با خود حمل کنید.

موارد امنیتی
هیچهایک یک سفر امن است به شرطی که مدیریتش را بلد باشید، با این نوع سفر هر روز چالش‌های جدیدی سر راهتان قرار می‌گیرد که باید با آنها مواجه شوید. اما از قدیم گفته‌اند احتیاط شرط عقل است. بنابراین توصیه ما به شما این است که اگر در موقع هیچهایک شدن حس خوبی از دیدن راننده به شما دست نداد، تعلل نکنید و سعی کنید ماشین را ترک کنید. انتخاب عاقلانه این است که سوار ماشینی شوید که تنها یک سرنشین یعنی راننده دارد، یا نهایتا ماشینی که یک زوج در آن هستند. اگر دیدید که یک یا چند مرد در صندلی عقب یک ماشین هستند از سوار شدن به آن اجتناب کنید. همیشه سعی کنید که در صندلی جلو و کنار راننده بشینید. هنگامی هم که بر روی صندلی عقب سوار می‌شوید از خاموش بودن قفل کودک قبل از بستن آن مطمئن شوید. بهترین کار این است که وقتی هوا روشن است، روش هیچهایک کردن را در پیش بگیرید و پول زیاد، وسایل گران قیمت یا طلا همراه نداشته باشید و نکته امنیتی آخر اینکه تنهایی هیچهایک شدن کار خطرناکی است؛ بنابراین همیشه سعی کنید با یک دوست یا به صورت گروهی این کار را انجام دهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/200791/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید