آریا بانو

آخرين مطالب

عوارض شایع بارداری که آزارتان می دهد روانشناسي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
نفخ در بارداری,تغییرات هورمونی بارداری
تقریبا همه خانم های باردار دچار نفخ می شوند
این 7 عارضه در روزهای بارداری ممکن است زیبایی شما را تهدید کرده و یا شما را در جمع دوستان تان معذب کند. برای افرادی که این روزها را تجربه نکرده اند، قضاوت کردن در مورد یک زن باردار راحت است. این افراد به راحتی می توانند روی مادر آینده، برچسب شلختگی، کثیفی یا بی مبالاتی بزنند و او را نقل مجالس خود کنند.
شاید اتفاق خوشایندی مثل شکل گرفتن جنین در بدن شما، گاهی با بروز بعضی نشانه های ناخوشایند باعث سرافکندگی تان در جمع دوستان شود، اما باید بپذیرید که این نشانه ها در این 9 ماه با شما و هر زن باردار دیگری می ماند و راهی جز سازگاری با آنها برای تان وجود ندارد.
شاید برخی پرهیزهای غذایی یا مراقبت ها بتواند از شدت بروز این نشانه ها کم کند، اما نه شما و نه هیچ یک از مادران آینده، نمی توانید به طور کلی این نشانه های بارداری را از بین ببرید.
نفخ می کنید
تقریبا همه خانم های باردار، در ماه های قبل از زایمان صاحب شکمی پر صدا و پر گاز می شوند. مشکلی که می تواند در یک جلسه کاری، حسابی آنها را معذب کرده و به خاطر چرخش پر صدای گاز در شکم شان، آنها را در حضور دیگران شرمنده کند.
گذشته از صداهای درونی شکم تان، به خاطر کنترل کمتری که در ماه های آخر بارداری روی عضلات تان دارید، احتمالا نگه داشتن این گاز تا رسیدن به دستشویی هم برای تان دشوار خواهد بود و گاهی با حمله نگاه های سنگین کسانی که از شما چنین انتظاری را نداشته اند، همراه می شوید.
اما دلیلی برای شرمندگی وجود ندارد. جمع شدن گاز در شکم شما، نتیجه تغییرات هورمونی است که در بدن تان اتفاق می افتد و تقریبا همه خانم های باردار، کم و بیش به چنین مشکلی دچار می شوند.
در ماه های قبل از بارداری تان، اگر به خاطر تغذیه نامناسب یا تغییراتی که در بدن تان اتفاق می افتد به مشکل نفخ دچار شوید، احتمالا نگه داشتن آن برای تان سخت تر خواهد بود، اما هیچ کس نباید از یک زن باردار انتظار کنترل صددرصد باد شکمش را داشته باشد.
چه کنید؟
هیچ راهی نمی تواند به طور کلی نفخ تان را از بین ببرد، اما اگر مراقب خوراک تان باشید و سراغ غذاهای نفاخ نروید، می توانید از شدت این مشکل کم کنید.
تعریق بیش از اندازه و بو دار شدن عرق بدن از دیگر مشکلاتی است که در بارداری گریبان شما را می گیرد. برای کمتر کردن این مشکل، بهتر است از خوردن غذاهایی که عرق را بدبو می کنند، پرهیز کنید و زیاد از حد هم لباس نپوشید
پشمالو می شوید
تغییرات هورمونی بارداری، صورت و بدن برخی خانم ها را پرموتر از قبل می کند. اگر شما هم با چنین شرایطی روبه رو شده اید، هیچ چاره ای جز زود به زود وقت گرفتن از آرایشگر را نخواهید داشت. فکر لیزر کردن در این 9 ماه را هم از ذهن تان بیرون کنید.
چه کنید؟
به جای رفتن به سراغ درمان های دائمی از قبیل لیزر می توانید مثل قبل اپیلاسیون را انتخاب کنید. نگران نباشید. نه موادی که برای اپیلاسیون مورد استفاده قرار می گیرد و نه دردی که حین انجام آن می کشید، هیچ کدام نمی توانند به جنین شما آسیبی بزنند.
لباس زیرتان را کثیف می کنید
در ماه های آخر بارداری، حتی یک عطسه می تواند کنترل شما بر ادرارتان را از بین ببرد. نشت غیرارادی ادرار در ماه های بارداری، به ویژه در اواخر آن، مشکلی است که بیشتر مادران آینده از آن شکایت می کنند.
گرچه برخلاف مشکل قبلی، تنها خودتان هستید که متوجه این اتفاق می شوید، اما باز هم ممکن است آن را آزار دهنده و حتی شرم آور تلقی کنید.
چه کنید؟
توصیه می کنند حتی برای چند بار در روز، لباس زیرتان را عوض کنید و یا برای راحت تر بودن، از پدهای مخصوصی که در داروخانه ها وجود دارد، استفاده کنید، چراکه گذشته از کم شدن کنترل شما روی عضلات تان، بزرگ شدن جنین و پایین آمدنش می تواند نیاز شما به دستشویی رفتن را بیشتر کند. بد نیست در این ماه ها با تخلیه زود به زود ادرارتان، احتمال نشت ناگهانی آن را کمتر کنید.
علت نفخ در بارداری,مراقبت های دوران بارداری
کم تحملی در برابر گرما که یکی از عوارض باردار شدن است
هموروئیدی می شوید
یبوست یکی از مشکلاتی است که اغلب خانم های باردار به آن دچار می شوند. گذشته از هورمون ها، گاهی واکنش بدن خانم ها به برخی مکمل ها یا رژیم های غذایی هم می تواند این مشکل را تشدید کند.
یبوست شدید می تواند مادران آینده را به بواسیر و هموروئید هم دچار کند و آنها را مجبور به مراجعه به متخصص و شروع دارودرمانی کند.
اگر در این ماه ها همراه با دفع مدفوع از بدن تان، شاهد چکیدن قطره های خون با رنگ روشن بودید، نگران نشوید. کافی است به یک متخصص گوارش مراجعه کنید و برای درمان هموروئید و جلوگیری از مزمن شدن آن دارودرمانی را شروع کنید.
چه کنید؟
نوشیدن آب کافی در طول روز، مصرف روغن زیتون و سبزیجات برگ سبز و البته تحرک بدنی هم می تواند به کم شدن مشکل شما کمک کند.
بو می دهید
تعریق بیش از اندازه و بو دار شدن عرق بدن از دیگر مشکلاتی است که در بارداری گریبان شما را می گیرد. برای کمتر کردن این مشکل، بهتر است از خوردن غذاهایی که عرق را بدبو می کنند، پرهیز کنید و زیاد از حد هم لباس نپوشید.
شاید بهتر باشد کمتر سیر یا غذاهای دریایی میل کرده و به جای آن با نوشیدن بیشتر آب، به دفع شدن سموم بدن تان کمک کنید.
از طرف دیگر، در این ماه ها شما بیشتر از قبل در معرض عفونت های واژینال قرار خواهید داشت و ممکن است به خاطر ابتلا به چنین عفونت هایی که به دلیل نوسان هورمون ها اتفاق می افتد، احساس بدبویی کنید.
کم تحملی شما در برابر گرما که یکی از عوارض باردار شدن تان است، قطعا باعث تعریق بیشترتان هم می شود و از آنجا که بوی شدید عطر و استفاده از مواد شیمیایی می تواند سلامت جنین تان را تهدید کند زیاد هم نمی توانید روی کمک این محصولات برای از بین بردن بوی بد بدن تان حساب کنید.
چه کنید؟
حسابی آب بنوشید تا بوی عرق تان کمتر شود. گذشته از این، به محض اینکه احساس کردید دچار عفونت شده اید، به متخصص زنان مراجعه کنید تا این مشکل مزمن نشود.
جوش جوشی می شوید
بسیاری از زنان با وجود مراقبت از پوست شان در ماه های اول بارداری، شاهد بروز آکنه هایی می شوند که نسبت به درمان هم مقاوم هستند.
درست است که تغذیه در بروز بسیاری از آکنه ها نقش دارد، اما خانم های باردار اغلب به خاطر نوسان های هورمونی این مشکل را تجربه می کنند.
قدیمی ها می گویند کسانی که این حالت را تجربه می کنند، قرار است دختردار شوند. اما از نظر متخصصان حتی داشتن جنین پسر هم می تواند به بروز آکنه روی پوست شما منجر شود.
چه کنید؟
تنها راهی که برای کمرنگ کردن این نشانه دارید، این است که مراقب خورد و خوراک تان باشید و از غذاهایی که پوست تان را تحریک می کنند پرهیز کنید.
از همسرتان فاصله می گیرید
برخی خانم های باردار حتی تحمل بوی بدن همسرشان را ندارند، اما تعداد خانم هایی که به این دلیل از نزدیک شدن به همسرشان طفره می روند، زیاد نیست.
سردی یا بی میلی جنسی از مشکلات رایج دوران بارداری است که گاهی تغییرات هورمونی و در اغلب موارد تغییرات ظاهری بدن آن را به وجود می آورند.
بسیاری از خانم های باردار از ظاهر خود خجالت می کشند و به همین دلیل از همسر خود فاصله می گیرند. این مشکل بیشتر سراغ زنانی می رود که در ماه های بارداری شان بی رویه و بیش از اندازه چاق شده اند.
گاهی ناآگاهی و ترس های نابجای خانم ها هم دلیل سرد شدن آنها می شود. گرچه متخصصان می گویند زنی که مشکل پزشکی خاصی در ماه های بارداری ندارد و بارداری سالمی را تجربه می کند، محدودیتی برای برقراری ارتباط جنسی سالم ندارد، اما بسیاری از خانم های باردار تصور می کنند با برقراری این رابطه به جنین شان آسیب می زنند و به همین دلیل از انجام رابطه زناشویی طفره می روند.
چه کنید؟
با پزشک تان در مورد محدودیت هایی که ممکن است در برقراری رابطه زناشویی داشته باشید، صحبت کنید و همسرتان را هم در جریان نگرانی های تان قرار دهید.
مطمئن باشید اطمینانی که پزشک تان به شما می دهد، می تواند تا اندازه زیادی بار این نگرانی ها را از دوش تان بردارد.
منبع: مجله سیب سبز


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/20905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتایج نوبت‌بندی خودروهای فرسوده مشخص شد

سرکیسه کردن مردم با نحوه عرضه خودرو/ وزارت صمت به مدیر فروش شرکت‌های خودروساز تبدیل شده است

معجون قیمت‌گذاری دستوری در خودرو

بازندگان بازار‌خودرو

حقوق ورودی خودروهای سواری اعلام شد

ایران خودرو،سایپا و پارس خودرو؛ فقط یک قدم تا ورشکستگی کامل

اخطار شورای رقابت به خودروسازان برای تغییر قیمت‌ها

احیای پروژه احمدی‌نژاد در ونزوئلا؛ ازسرگیری تولید خودرو توسط دولت رئیسی!

کلاف سردرگم صنعت خودرو

ابطال ممنوعیت واردات خودرو بالای 40 هزار دلار

کیفیت؛ حلقه گمشده صنعت خودروسازی کشور

شورای رقابت، نسخه اقتصاد اسلامی برای صنعت خودرو پیچیده است؟

خرداد تمام شد و خبری از تحویل خودروهای وارداتی نشد/ وزارت صمت نمی‌خواهد پاسخگو باشد؟

قیمت شیشه خودرو هم میلیونی شد

دومینوی رانت خودروهای ممنوعه؟

ایران‌خودرو چگونه مجبور شد پول مشتریان را پس دهد؟

ضرر خودروسازان، نارضایتی خریداران

وزیر صنعت: در حوزه خودرو، مردم از شرایط موجود ناراضی هستند

زیر پوست وارادات خودروی کارکرده با ارز خودتون!

شرایط جدید گمرک برای ورود موقت خودروی سواری به کشور/ تصویب آیین‌نامه واردات کامیون کارکرده

معاوضه نیسان آبی با گوشت قرمز در آفریقا!

بازگشایی سامانه یکپارچه خودرو برای 3 درصد از باقی ماندگان مرحله دوم در شهریور ماه

ضوابط خرید خودرو توسط دستگاه های اجرایی اصلاح شد/ ممنوعیت خرید هرگونه خودرو سواری خارجی توسط ادارات

شرایط جدید واردات خودرو اعلام شد

هفت مهمان خارجی بازار خودرو

شورای رقابت علیرغم دستور رئیسی از مصوبه خود عقب‌نشینی نکرد

چه کسی مسئول قانونی قیمت گذاری خودرو است‌؟/ با تکیه بر آرزوها، نمی‌توان کشور را سر و سامان داد

نمایش مسخره ای به نام واردات خودرو؛ وعده 200 هزار خودرو به مردم ایران دادند و تنها 280 دستگاه وارد کردند!

«نه» شورای رقابت به فرمان رئیسی

ماجرای استعفای اعضای شورای رقابت بعد از دستور رئیسی چیست؟

صنعت خودرو در چنگ دولت

شورای رقابت به جای حمایت از منافع مردم،‌ از گران‌فروشی مونتاژکاران دفاع کرد

توپ واردات خودروهای کارکرده در زمین دولت

رئیس سازمان استاندارد: محموله خودروهای وارداتی را متوقف نکرده‌ایم

خبر مهم برای متقاضیان جایگزینی خودروهای فرسوده

وقتی 207 ثبت نام می‌کنی، اما 206 تحویل می‌گیری!

آغاز طرح فروش فوری تارا اتوماتیک ویژه سامانه یکپارچه ازسوی ایران خودرو (+جدول فروش)

قیمت جدید لاستیک دولتی اعلام شد

ترخیص اولین نمونه های خودروی وارداتی غیر چینی از گمرک (+عکس و مشخصات خودرو)

فعال بازار خودرو: با استانداردهای ما پورشه، بنز و ب‌ام‌و هم رد می‌شوند!

«خودی»ها پشت فرمان واردات؟

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران: تا این لحظه هیچ آیین‌نامه‌ای درمورد واردات خودرو از سوی دولت ارائه نشده است

واردات خودرو پشت‌ چراغ‌قرمز ارز

مجوز «واردات خودرو توسط جانبازان» با تعرفه صفر ابلاغ شد

زمان اجرای مصوبات شورای رقابت درباره قیمت خودروها اعلام شد

تصویب آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده در وزارت صمت

گرانی خودرو در راه است

ورود 20 هزار خودروی وارداتی به گمرک

تولید خودروهای برقی بدون دنده امکان‌پذیر است؟/ شوی تبلیغاتی در حیاط دولت

آئین‌نامه واردات کامیون و اتوبوس کارکرده ابلاغ شد