آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرکل ‏فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر اعلام کرد

ارائه آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد به 12 هزار روحانی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل ‏فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: براساس طرح «هر مسجد، یک برنامه پیشگیری» حدود 10-12 هزار روحانی در امر پیشگیری از اعتیاد آموزش دیده‌اند.

عارف وهاب‌زاده در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با برنامه‌های فرهنگی این ستاد در راستای پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: برنامه‌ای توانمندسازانه در حوزه آموزش و پرورش داریم که این برنامه از سال گذشته در مراکز استان‌ها آغاز شده و در سال جاری در سطح شهرستان‌ها نیز گسترش خواهد داشت. در این راستا اعتباراتی هم درنظر گرفته شده است که بخشی از این اعتبارات به‌وسیله ستاد مبارزه با موادمخدر کشور و بخش دیگر آن توسط وزارت آموزش و پرورش تأمین می‌شود. تلاش داریم تا همه مدارس دولتی استان‌ها را تحت پوشش این برنامه قرار دهیم.
وی افزود: این طرح در تمامی مقاطع درسی است و تمرکز بیشتر آن در مقاطع دوم متوسطه است. همچنین برنامه دیگری برای آموزش دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و دوره اول دبیرستان درنظر گرفته شده است. گفتنی است که درحال حاضر این برنامه‌ها به‌صورت نمونه اجرا می‌شود و اگر نتایج مثبتی به‌همراه داشته باشد به همه شهرستان‌های استان تعمیم خواهیم داد. برنامه توانمندسازی در همه استان‌های کشور اجرا می‌شود. اندک بودن آموزش در رابطه با پیشگیری امر اعتیاد در برخی از مقاطع به‌دلیل کمبود اعتبارات کافی در این زمینه است.
وهاب‌زاده با بیان این که «در این طرح، آموزگاران براساس کتاب‌هایی که مورد تأیید وزارتخانه است آموزش می‌بیند»، خاطرنشان کرد: آموزگاران وظیفه دارند پس از دریافت آموزش‌های لازم، در هر مدرسه‌ و مقطعی که درس می‌دهند چند ساعت یا چند دقیقه از کلاس خود را به بحث‌های پیشگیری از اعتیاد اختصاص دهد. نکته اینجاست که این آموزش‌ها برای دانش‌آموزان، پدر و مادرها و کارمندان مدرسه است.
مدیرکل ‏فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: یک برنامه مهم دیگر این ستاد، راه‌اندازی کانون‌های دانشجویی در 120 دانشگاه کشور ازجمله چند دانشگاه استان خراسان‌رضوی است. درواقع براساس این طرح، دانشجویان آموزش‌های لازم را می‌بینند و پس از آن به دیگر دانشجویان ارائه می‌دهند. بودجه این طرح حدود 3 میلیارد تومان است که برای دانشگاه‌های سطح استان حدود 100- 200 میلیون تومان درنظر گرفته شده است.
وی با اشاره به نوآوری‌های دانشجویان در زمینه آموزش برای پیشگیری از اعتیاد ادامه داد: دانشجویان می‌توانند براساس خلاقیت‌ها و نوآوری‌هایی که در حوزه دانشجویی دارند، این برنامه‌ها را اجرا کنند. این اقدامات در سال گذشته، نتایج بسیار خوبی را به‌دست آورده است. در تلاشیم که در سال جاری نیز بتوانیم این برنامه را جدی‌تر دنبال کنیم.
وهاب‌زاده تشریح کرد: یکی از برنامه‌هایی که در زمینه نشاط، اثرگذاری داشت، راه‌اندازی خانه‌های روستایی با همکاری وزارت ورزش و جوانان بوده است. همچنین به مسئولان وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده‌ایم که از این محیط برای آموزش افراد در راستای پیشگیری از امر اعتیاد استفاده کنند.
وی با اشاره به همکاری با روحانیان در امر پیشگیری از اعتیاد افزود: همکاری با مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه پیشگیری و مبارزه با موادمخدر مسئولان از دو سال گذشته آغاز کرده‌ایم. حدود 10-12 هزار روحانی آموزش داده شده‌اند. در این راستا طرحی ویژه با نام «هر مسجد، یک برنامه پیشگیری» از سال گذشته به‌عنوان نمونه اجرا شده است. در این برنامه روحانیان و افرادی که در کانون‌های فرهنگی مساجد حضور دارند درگیر این برنامه می‌شوند و به خانواده‌ها، نوجوانان و جوانان آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهند.
مدیرکل ‏فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر توضیح داد: گفتنی است که در این رابطه از میان روحانیان کادر متخصص و کارآزموده‌ای داریم و تعداد مدرس‌های کارآزموده روحانی در این زمینه حدود 50-60 نفر است. اعتباری که برای سازمان تبلیغات در نظر گرفته‌ شده، حدود یک میلیارد تومان است. این بودجه در استان خراسان‌رضوی نزدیک به 100-150 میلیون تومان است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/55422/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلال شخصیت نمایشی و سبب شناسی آن

اختلال شخصیت مرزی و نحوه‌ی درمان آن

شخصیت وابسته و نحوه‌ی درمان آن

خودبیمارانگاری (هیپوکندریا)

زنان آلفا و ویژگی‌‌های بارز آنها

درمان اختلالات روانی با نوروفیدبک

اختلال شخصیت ضد اجتماعی و رفتارهای بارز آن

چطور می توان از افسردگی خلاص شد و یا آن را درمان کرد

مرد آلفا

مشاوره روانشناسی| نشانه‌هایی که نیاز شما به مشاوره روانشناسی را می‌رساند

درمان افسردگی

خودنمایی چیست و راه های ترک کردن عادت خودنمایی کدامند؟

افسردگی خندان چیست و علائم و درمان آن کدامند؟

قبل از حرف زدن حتما فکر کنید؟

قضاوت درمورد دیگران ممنوع

آزاردوستی یا سادومازوخیسم چیست؟

تعریف بیماری روانی چیست؟علائم و راههای درمان آن کدامند؟

با خودتان حرف می زنید

شخصیت برتری طلب :علل ،خصوصیات و راه درمان برتری طلبها

با حسادت دیگران چطور برخورد کنیم؟

نشانه های اعتیاد به گوشی موبایل و راهکارهای کاهش آن

بیماری چند شخصیتی چیست؛ علائم و درمان آن

خودخوری چیست و درمان آن کدام است؟

از هرچه بترسیم سرمان می آید؟

بیوفیدبک، مزایا و عوارض آن

شم اقتصادی چیست و چگونه می توان شم اقتصادی خود را بالا برد؟

تحریک الکتریکی مغز،تاریخچه و کاربرد آن

بیماری پانیک چیست ؟ علایم و درمان آن

سایکوپات چیست ؟ خصوصیات افراد سایکوپات و درمان آنها

اشتباهاتی که برخی افراد در دوران جوانی انجام می دهند

دلایل ترس از آب چیست ؟ راههای درمان ترس از آب

بیماری دلیریوم چیست؟ علائم ودرمان آن کدامند؟

استرس چه زمانی برای بدن مفید است

باج گیری عاطفی چیست و ویژگیهای باج گیرها کدامند؟

کراش داشتن چیست ،انواع آن و باعشق چه تفاوتی دارد؟

سندروم اردک چیست؟ علت و نشانه های آن

یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

چگونه افراد منفی‌نگر انرژی ازدست‌رفته خود را بازیابی می‌کنند و ما باید در برابر این افراد چه کنیم؟

روان‌درمانی وجودی چیست و فرایند در رواندرمانی وجودی کدامند؟

راهکارهای سریع و آسان برای یادگیری هر چیز

همرنگی با جماعت چیست و آیا درست است یا خیر؟

خنده و شوخ طبعی چیست و منشا آن از کجاست؟

آیا ترتیب تولد بر شخصیت افراد تاثیر دارد؟

بلوغ اجتماعی چه مرحله ای از زندگی است؟

مشاوره شغلی چیست و چه زمان میتوان اقدام به مشاوره شغلی نمود؟

سردرد اضطرابی چیست و چگونه درمان می شود؟

علت اینکه زنان باید دائم خرید کنند چیست؟

تفاوت‌های افسردگی مردانه و افسردگی زنانه در چیست؟

ویژگی های یک کارفرمای خوب و موفق چیست؟

افراد حسود و راههای برخورد با این افراد