آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مربای کیوی و نکاتی برای نگهداری از آن خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - کیوی یکی از میوه‌های ترش و شیرین است، از اینرو طعم آن در مربا بسیار لذیذ خواهد بود. طرز تهیه مربای کیوی مشابه سایر انواع مرباست. اما در این مورد باید به انتخاب میوه توجه ویژه‌ای داشته باشید.


سرویس آشپزی - به طور کلی مربا‌ها از میوه پخته شده همراه با شکر تهیه می‌شوند، در این میان طعم مربا به میوه‌ای که استفاده می‌گردد بستگی دارد؛ بنابراین اگر میوه‌ای که انتخاب می‌کنید با ذائقه شما هماهنگی داشته باشد، طعم مربا دلخواه شما خواهد بود. اگر طعم ترش را ترجیح می‌دهید باید از میوه‌هایی که ترش مزه هستند مانند کیوی و آلبالو استفاده کنید. کیوی مزه ترش و شیرینی دارد و اگر میزان شکر استفاده شده را بسته به سلیقه خود تنظیم کنید، در نهایت مربای ملسی خواهید داشت که از میل کردن آن لذت می‌برید. در ادامه طرز تهیه مربای کیوی و نکاتی که باید هنگام تهیه این مربا مدنظر قرار دهید شرح داده می‌شود.
مواد اولیه برای تهیه مربای کیوی
برای تهیه این مربا به حدود یک الی یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر قید شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
کیوی یک کیلوگرم
شکر 750 گرم الی یک کیلوگرم
آب دو لیوان
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری

چند نکته:
از کیوی‌های رسیده و سفت استفاده کنید.
اگر کیوی‌هایی که استفاده می‌کنید، شیرین هستند از مقدار کمتری شکر استفاده نمایید. به علاوه اگر ترجیح می‌دهید که مربا مزه ترش و شیرین داشته باشد، مقدار شکر را بسته به سلیقه خود تغییر دهید.
طرز تهیه مربای کیوی
ابتدا سه لیوان آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید. هنگامی که شربت به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید. پوست کیوی‌ها را بگیرید و آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. برش‌های حلقه‌ای نباید بیش از یک سانتیمتر قطر داشته باشند.
زمانی که شربت خنک شد، کیوی‌ها را در آن بریزید و مربا را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. مربا در این حالت باید حدود 20 دقیقه بماند تا کاملا آماده شود.

در انتهای زمان پخت آبلیمو را اضافه کنید، بعد از سه الی چهار دقیقه مربا آماده شده است. اجاز دهید تا مربا کاملا خنک شود و سپس آن را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
چند نکته:
آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن اضافه می‌شود، بنابراین از آبلیموی خانگی یا آب لیموترش تازه استفاده کنید. توجه داشته باشید که تفاله‌های لیمو را نباید در مربا بریزید.
توجه داشته باشید که برای اینکه مقداری از مربا را از ظرف آن به ظرفی برای سرو منتقل کنید، حتما از قاشقی استفاده نمایید که چرب نبود و هیچگونه رطوبتی نیز نداشته باشد. در غیراینصورت مربا کپک خواهد زد. برای اطمینان از کپک نزدن مربا می‌توانید یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین به مربا اضافه کنید. برای این منظور ابتدا چوب دارچین را در منزل آسیاب کرده و زمانیکه مربا آماده شد و آن را از روی حرارت برداشتید، دارچین را اضافه کرده، بهم بزنید و درب قابلمه را ببندید. تا هنگامی که مربا خنک نشده است، درب آن را باز نکنید.
اگر مربای کیوی شکرک زد، ترشی آن کم بوده است. مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و زمانی که شروع به جوشیدن کرد، کمی آبلیمو به آن افزوده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. برای تهیه هر نوع مربا باید از میوه‌های سالم و بدون لکه استفاده کنید. در مورد کیوی علاوه بر سالم بودن میوه‌ها، باید سفت نیز باشند، زیرا اگر از کیوی نرم استفاده کنید در اثر حرارت متلاشی خواهند شد.
گاهی مربا‌های کیوی که در بازار عرضه می‌شوند رنگ سبز پررنگی دارند. اگر تمایل دارید که رنگ مربای شما نیز کاملا سبز شود، یک قطره رنگ مجاز خوراکی سبز به آن اضافه کنید. البته بهتر است از رنگ‌های شیمیایی استفاده نکرده و اجازه دهید که مربا رنگ طبیعی خود را داشته باشد.

طرز تهیه مربای کیوی به همین راحتی است و می‌توانید در زمانی کوتاه، مربایی خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید. مربا‌ها خوراک‌های مناسبی برای صبحانه و میان وعده‌ها هستند، معمولا این خوراکی را همراه با کره و نان استفاده می‌کنند. هر چند مربا به تنهایی با نان نیز بسیار خوشمزه و لذیذ است. کره و مربای کیوی همراه با نان یک میان وعده مناسب برای کودکان خواهد بود، زیرا سرشار از انرژی بوده و خواص کیوی را نیز دارد. اگر مربای کیوی را در منزل تهیه کنید، سالم‌تر خواهد بود، زیرا هیچگونه افزودنی شیمیایی نخواهد داشت و میزان شیرینی آن را نیز می‌توانید بسته به سلیقه خود تنظیم کنید.
آناهید اعظمی فر

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/92044/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان

نقش مادر در سخن آموزی کودک

گریه نوزادان را ترجمه کنید

آیا می خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

چه زمانی به خواسته کودک نه بگوییم؟

کودکان متولد خرداد را اینگونه بشناسید !

از فرزند خود یک نابغه بسازید

30 کار که کودکان قبل از 12 سالگی باید ...

اضطراب جدایی را در کودکتان را از بین ببرید !

کودکان کار

تولد فرزند دوم چه تاثیری بر خانواده دارد؟

چگونه کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم؟

عوامل مختلف در دیر به حرف افتادن کودکان

آموزش رفتار به کودکان نوپا!

حفظ آرامش در هنگام برخورد با فرزند؟

نکاتی که قبل از تولد فرزند دوم باید به آن توجه داشت

استرس مغز کودکان را تغییر می‌‌دهد

روانشناسی کودک از روی نقاشی

اصولی برای سرگرم کردن کودک!

برای تقویت ذوق شعری فرزندان‌مان چه کنیم؟

تربیت خاموش و زیر پوستی

دوستان خیالی فرزندم

چرا بچه ها ناخن می جوند؟

9 قدم برای آسان کردن اولین جدایی والدین از کودک

بچه ها را تهدید نکنید، لجباز می شوند!

ارزش پول در زندگی کودک

انتخاب هدفمند اسباب بازی کودکان

چرا کودکان از دکتر رفتن مى‏ترسند؟

بازی های کامپیوتری خوب یا بد!

چرا کودک دلبندمان گاز می گیرد؟

چگونه پاسخ کودکان را درباره خدا درست جواب دهیم؟

چرا کودکم بی احترامی می کند؟

راز های مبارزه با بدخوابی کودکان

عزت نفسی که ته‌نشین می شود

با دو قانون کودک تان را بدون از دست دادن عشق و احترام، تربیت کنید

در دعوای بچه‌ها چه کنیم؟

نمی خواهم به مدرسه بروم !

فرزندتان را این گونه به مدرسه بفرستید

از آغوش مادر تا مهد کودک

چرا کودکان از مدرسه رفتن هراس دارند؟

چند نکته برای آنکه فرزندمان باهوش شود

جانشین‌های تنبیه بدنی در نظام تربیتی

آیا باید نگران خشونت در مدرسه باشید؟

آیا بـچه‌های چپ دست ایراد دارند؟

کودکانی که زیاد می فهمند!

سی راه ساده برای افزایش بهره هوشی کودکان

چرا نباید بچه‌ها را با هم مقایسه کرد؟

شیوه یادگیری فرزندتان را شناسایی کنید

تکنیکهاى والدین براى پاسخ به سؤالات جنسى کودکان