راز خوشمزه شدن فلافل هاي حاضري چيست؟
خانه داري
بزرگنمايي:
fiogf49gjkf0d
براي تهيه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سيب زميني و بادمجان استفاده مي شود.
_ بهترين ادويه اين غذا زيره است. شما مي توانيد از زيره سبز يا سياه استفاده کنيد. درصورت تمايل کمي نعناع خشک اضافه کنيد.
_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مايه زياد شل نباشد؛ زيرا باعث باز شدن فلافل مي شود و اندازه دانه ها بايد کمي درشت تر از اندازه شکر باشد.
_ اگر مطمئن نيستيد فلافل هنگام پخت از هم نمي پاشد به مايه آن تخم مرغ اضافه کنيد.
_ چاشني فلافل ترشي انبه يا بادمجان است.
_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشيد.
-
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲:۵۸:۲۱ PM
-
۵۷۸ بازديد
-
بيتوته
-
فلافل
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1716/