ویژۀ تازهواردین به آشپزخانه؛ طرز تهیۀ کیک تولد ساده و سریع
گوناگون
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. اگر همین روزها تولد یکی از عزیزانتان را پیشِرو دارید و دلتان میخواهد او را خوشحال و غافلگیر کنید، پیشنهاد میکنیم کیک تولدش را خودتان بپزید. حتی اگر تابهحال این کار را نکردهاید و اهل آشپزی هم نیستید با دیدن ویدئوی آموزش ما و طرز تهیۀ کیک تولد روزچین او را غافلگیر خواهید کرد، مخصوصا اگر انتظار پختوپز از شما نداشته باشد. پس دست به کار شوید!
مواد لازم برای پخت کیک تولد
مواد اصلی کیک
کره ذوبنشدۀ نرم: یکدوم پیمانه (110 گرم) شکر دانهریز: یک و یکدوم پیمانه (300 گرم) (میتوانید از یک پیمانه هم استفاده کنید) تخممرغ بزرگ: سه عدد عصارۀ وانیل: سه قاشق چایخوری بکینگپودر : سهونیم قاشق چایخوری نمک: یک قاشق چایخوری آرد: دو و یکچهارم پیمانه (285 گرم) شیر یا باترمیلک: یک و یکچهارم پیمانه (300 میلیلیتر) ترافل رنگی خوراکیِ ریز: دوسوم پیمانه مواد لازم برای خامۀ وانیلیِ کیک تولد
کره ذوبنشدۀ نرم: یکدوم پیمانه (110 گرم) عصارۀ وانیل: یک تا دو قاشق چایخوری پودر شکر: چهار پیمانه (480 گرم) شیر: یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر) طرز تهیۀ کیک تولد
کیک تولد" width="315" height="215" srcset="/Uploads/News/20180715091527172.jpg 696w, https://www.roozcheen.com/wp-content/uploads/2018/07/برش-کیک-تولد-300x172.jpg 300w" sizes="(max-width: 696px) 100vw, 696px" />
ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فانهایت) تنظیم کنید تا گرم شود.
دو قالب گرد به قطر 22 سانتیمتر (9 اینچ) انتخاب کنید. کف قالب کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی پهن کنید. کمی آرد به کف و دیوارههای قالب بپاشید. کره ذوبنشدهای را که کمی در دمای اتاق نرم شده است، در کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کره به خوردِ شکر برود و نرم شود. تخممرغها را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کرِمی سفیدرنگ ایجاد شود. در این مرحله بکینگپودر و نمک و عصارۀ وانیل را اضافه و مخلوط کنید. شیر را هم اضافه کنید و همبزنید تا کاملاً یکدست شود. کمکم آرد را اضافه نمایید و با کاردک یا کفگیر مخلوط کنید. ترافلهای ریز رنگی را به مایع اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیرتان یکدست شود.
از دست ندهید: طرز تهیۀ کیک کاکائویی (رولت کاکائویی)
خمیر را دو قسمت کنید و در قالبها بریزید و آنها را 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت یک خلال دندان را در مرکز کیک بزنید. اگر به خلال چیزی نچسبید یعنی کیک پخته است. کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید کاملاً خنک شود.
حالا خامۀ وانیلی کیک را آماده کنید.
کرۀ ذوبنشده و عصارۀ وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید و پودر شکر را اضافه کنید و همبزنید تا کرِمی نرم ایجاد شود. کمی شیر هم اضافه کنید و بهآرامی همبزنید. وقتی پودر شکر کمی حل شد، با قاشق یا کفگیر همبزنید تا خامهای یکدست برای روی کیک بهدست بیاورید.
سینی یا دیس کیکخوری مناسبی را انتخاب کنید و یکی از قالبها را روی آن برگردانید و کاغذ را از آن جدا کنید. قبل از برگرداندن قالب کیک، با چاقو لبههای کیک را از قالب جدا کنید.
تقریباً نصف خامه را روی سطح کیک بریزید و با کاردک پهن و صاف کنید. کیک دوم را روی خامه بگذارید؛ در صورت تمایل میتوانید برشهای موز و خردههای گردو هم بین دو قسمت کیک بچینید.
سهچهارم خامه را به دیوارهها و روی کیک بمالید و کیک را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از 30 دقیقه دور و روی کیک را با باقیماندۀ خامه کاملاً بپوشانید. با حالتدادن خامه روی کیک، به آن شکل دهید. روی کیک را به سلیقۀ خودتان با ترافل شکلدار رنگی یا خامۀ فرمگرفته و میوه خردشده تزئین کنید. به وسیلۀ قیف و ماسورۀ نازک با خامۀ فرمگرفته رنگی هم میتوانید نام فرد موردنظرتان را روی کیک بنویسید.
دیدن ویدئوی آموزش طرز تهیۀ کیک تولد به شما کمک خواهد کرد تا کیک را بهراحتی بپزید.
نوش جان!
-
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵:۲۷
-
۹۸۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/55203/