آریا بانو

آخرين مطالب

معاون رئيس جمهور در امور زنان:

خانواده هاي ايراني نياز به فضاي گفت و گوي ملي دارند سياسي

  بزرگنمايي:

بانو نيوز - تهران - ايرنا - معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: خانواده هاي ايراني براي تحکيم مباني خانواده، نياز به فضاي گفت و گو دارند که اميد است بتوانيم گفت و گوي ملي را براي خانواده ها با همکاري دستگاه هاي مختلف برنامه ريزي کنيم.

به گزارش ايرنا، معصومه ابتکار روز شنبه در آيين نکوداشت خدمات صادقانه شهيندخت مولاوردي در سازمان بهزيستي کشور افزود: خانواده هاي ايراني بايد بتوانند از يک گفت و گوي دروني و شنيدن صداي جوانان بهره ببرند چون شنيدن يکي از مهارت هاي مهم گفت و گو است و متاسفانه گاهي براي شنيدن صداها به ويژه صداي جوانان و نوجوانان و دختران، وقت و توجه کافي نداريم.
وي تاکيد کرد: استحکام خانواده به اصلاح روابط و سپس به برقراري يک گفتمان سالم درون خانواده، مرتبط است و ايجاد فضاي گفت و گو با توجه به مشکلات و شکاف نسلي که در جامعه ما دارد و روزبروز گسترده تر مي شود از اهميت بسزايي برخوردار است.
وي در ادامه به اقدامات شهيندخت مولاوردي در دوران معاونت رئيس جمهوري در حوزه زنان و خانواده اشاره کرد و گفت: اميدواريم بتوانيم در جهت به ثمر نشاندن نهال هايي که مولاوردي در دوران خدمات خود کاشتند ، گام برداريم و بسياري از آن برنامه ها و سياست ها با همکاري دستگاه هاي مختلف از جمله بهزيستي را به ثمر بنشانيم .
معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده و تحولات حوزه زنان در دولت يازدهم گفت: در اين دوران ، پايه گذاري بسيار ارزنده اي در حوزه زنان و خانواده رخ داد و امروز اين سياست ها را در برنامه ششم توسعه مي بينيم.
ابتکار با تاکيد بر نگاه متعادل دولت به نقش زنان و مردان و مسئوليت مشترک همه دستگاه هاي دولتي، افزود: همه دستگاه هاي دولت براي مخاطب عام ، سياست گذاري و برنامه ريزي مي کنند اما در عمل دسترسي زنان به اين برنامه ها، بسيار متفاوت است و يکسان نيست.
وي ادامه داد: بنابراين ضرورت دارد به اينگونه مسائل در امر برنامه ريزي و سياست گذاري کلان کشور ، توجه شود که البته پايه گذاري هاي خوبي در اين زمينه انجام گرفته است.
وي اظهار داشت: همچنين علاوه بر زنان، گروه هاي خاصي مانند سالمندان و معلولان نيازمند توجه خاص هستند که بايد براي آنان با همکاري دستگاه هاي تخصصي، برنامه ريزي ويژه اي شود.
معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: از ديگر شاخص هاي کاري مولاوردي که بايد از آن قدرداني کرد در کنار سياست گذاري موثر ، مساله نهادهاي مدني و جلب مشارکت سازمان هاي مردم نهاد است و استفاده از اين سرمايه هاي اجتماعي از اهميت ويژه اي برخوردار است.
ابتکار با تاکيد بر ضرورت بکارگيري توان سازمان هاي مردم نهادها و خيريه ها در سياست گذاري ها و برنامه ريزي ها ، گفت: زمينه مشارکت تشکل هاي مردم نهاد اجتماعي و زنان و خانواده در تصميم گيري ها بايد فراهم شود چراکه برون سپاري فعاليت ها و توان افزايي اين تشکل ها مي تواند به ارتقاي کيفيت خدمات و ارتقاي وضعيت عمومي جامعه و کاهش آسيب ها کمک کند.
وي يادآور شد: در زمينه بازنگري قوانين و مقررات و کلا سياست هاي مرتبط با زنان به ويژه مسائل قضائي ، مولاوردي به دليل پيشينه حقوقي خود کارهاي ارزنده اي در اين زمينه انجام داده است.
ابتکار گفت: اميد است با همکاري مجلس شوراي اسلامي و قوه قضائيه بتوانيم در زمينه خلاء هاي قانوني و بازنگري هاي لازم در مقررات براي فراهم کردن دسترسي هاي برابر ، اقدام کنيم.
معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با تسليت به خانواده هاي داغدار دانش آموزان هرمزگاني، افزود: واقعه تصادف دانش آموزان هرمزگاني، واقعه ناگواري است؛ برغم کاهش مرگ و مير ناشي از تصادفات جاده اي اما هنوز تا رسيدن به استانداردهاي جهاني در اين زمينه ، بسيار فاصله داريم و اين وقايع متاسفانه نشان دهنده اين است که بيش از پيش در بحث استانداردها ، ضوابط ، مقررات و نظارت ها بايد دقت کنيم .
به گزارش ايرنا، حادثه واژگوني دانش آموزان دختر اهل استان هرمزگان در حوالي قلعه بيابان بخش رستاق داراب فارس ، 9 کشته و 34 مصدوم به دنبال داشت.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/16064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس ات را بکُش

چگونه می توان در ذهن دیگران ماندگار شد؟

دستورالعمل مولانا برای تغییر فوری!

حواس پرتی و علل آن و راهکارهایی برای جلوگیری از آن

متداول‌ترین عوامل ایجاد استرس

«با کلاس» هستید؟ یا «با کلاس نما»؟

ابزاری خطرناک در دست نوجوان شما!

وقتی با افسردگی پیر می شویم!

چرا تنبل‌ها موفق ترند؟

17 خطایی که در زندگی با آن روبرو هستید

چگونه باهوش تر باشیم؟

همدلی با دیگران چه مزایایی در زندگی ما دارد؟

دلایل حواس پرتی چیست و چگونه می توان جلوی آن را گرفت؟

چگونه تمرکز مغزی و حافظه را به طور طبیعی تقویت کنیم؟

6 مانع موفقیت کسب و کار در منزل

یکی از علل افسردگی در زنان ، اختلاف حقوق آنها با مردان است؟!

پنج گام برای مدیریت خشم

اگر این روزها روزهای پر مشغله داشتید مغزتان را استراحت دهید

جذابیت زنانه در دهه چهارم زندگی

تاثیر مشکلات خانوادگی بر آینده فرزندان

دختران افسردگی را از مادر به ارث می برند یا پدر؟!

شوهرم چند وقتی است همسر موقت دارد!!

کم رویی چیست و راههای مبارزه با کمرویی کدامند؟

علت دعوا کردن و یادگیری اصول دعوا کردن

ویژگی‌های خانواده سالم و ناسالم

با همسایه فضول چطور برخورد کنیم

چطور طبق درآمد تان زندگی کنید

ازدواج کرده ام ولی پدر و مادرم خبر ندارند!!

من همینم که هستم!

اضطراب شدید خود را چگونه درمان کنیم

دلایل آرایش کردن نوجوانان و چگونگی برخورد با آن

راهکارهایی برای همراه کردن مردان در خرید نوروزی

مهارت‌های برقراری ارتباط موثر با مشتری

7 دلیل تنها ماندن دختران

علت پرخاشگری و بی صبری ما چیست و چگونه موجب کاهش عمر می شود؟

مزایای یادگیری زبان جدید چیست؟

7 روش برای اینکه دیگر چیزی را فراموش نکنید

با خانواده خودم مسافرت برویم یا خانواده همسرم؟

دامی برای مردان تنبل

در محل کار؛ درباره این موضوعات صحبت نکنید

نحوه لباس پوشیدن افراد موفق

علت خستگی های روزانه ی ما چیست؟

چرا جوانان از ازدواج فرار می کنند؟ عواقب مجرد ماندن چیست؟

لطفا، بدون اخم و ماشین به خرید بروید

اگر حجم زیاد کاری شما را کلافه کرده و نمی‌توانید شغل‌تان را عوض کنید، بخوانید

چطور با فرزندانمان درباره مواد مخدر صحبت کنیم ؟

شما واقعا زشتید یا خود زشت پندار؟

آسیب هایی که تلفن همراه شما میتواند به زندگیتان بزند

افزایش تمرکز از طریق تقویت حواس پنجگانه

در چه مواردی حمله‌ هراس واقعاً اختلال است؟